BMW X5 2018 Koerebillede

Erhvervsleasing

Stort udvalg i BMW firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af BMW's populære modeller hos os. 

BMW erhvervsleasing

BMW

BMW 4 Serie 2021 Gran Coupé 440I Front

BMW erhvervsleasing af populære modeller

BMW er sport, dynamik og komfort i én samlet pakke, og det gør mærket til et oplagt valg, når der skal vælges firmabil. Udvalget er bredt lige fra BMW 1-serien til den store BMW X5, hvor pladsen aldrig bliver et problem.

Skal du have en elektrificeret bil, så kan BMW også levere. Mange af BMWs modeller fås nemlig som enten mild hybrid med et selvopladende batteri, der hjælper motoren under kørsel eller plug-in hybrid, hvor batteriet skal oplades i ladeboks eller stikkontakt, og hvor bilen kan køre på ren el. Er du til den rene elbil, er der også flere bud fra den tyske bilproducent. BMX iX1 eller iX3 Charged kunne være et bud, og begge biler har en rækkevidde over 400 km.

Der er mange fordele ved BMW erhvervsleasing for en virksomhed. Udgifterne til bilparken er altid kendte, og ved at inkludere både serviceaftale, forsikring og brændstofkort i aftalen kendes alle udgifter måned for måned. Samtidig slipper man for at binde likvider i vognparken, og i stedet bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning.

BMW X2 2020 LCI PHEV Xdrive25e Opladning

Find din BMW firmabil hos LEASING DK

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af BMWs mest populære leasingmodeller til erhvervsleasing, så du kan blive klogere på, hvilken model der skal være din nye firmabil. Skal det være den mest rummelige, eller er det vigtigere med en bil til bykørsel? Der er mange muligheder, når du vælger en BMW firmabil.

Når du har fundet den rette bil, er det vigtigt også at kende beskatningen. Derfor kan du på hver model se, hvad beskatningsgrundlaget er.

Hos LEASING DK har vi et stort netværk i bilbranchen, og skulle der mangle en model eller udstyrsvariant, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har også adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så vi kan helt sikkert finde den rette firmabil til dig.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.