BMW FIRMABILER

Er du til en kombination af sport, dynamik og komfort, så er BMW det helt oplagte valg som firmabil. Vi kan lave en skarp leasing-aftale hos LEASING DK.

I dag har BMW et nærmest ufatteligt bredt udbud af modeller, der alle kan udfylde rollen som den helt oplagte firmabil.

Fra BMW 1-serien og BMW X1 i den mindre ende af skalaen over den klassiske storsællert 3-serien til 7-serien og X5 i den kraftige ende. Og skal det hele gå lidt mere end stærkt, så kan man også vælge de modeller, der begynder med M.

Uanset hvilken BMW du kunne tænke dig som firmabil, så er LEASING DK klar med landets mest fordelagtige leasing-aftale.

Leasing via et bredt netværk

Hos LEASING DK har vi nemlig mange års erfaring med kombinationen af leasing og firmabiler - og vi har gennem adskillige opbygget et netværk, som gør os i stand til at få fingrene i lige nøjagtig den model og udstyrsvariant, som du har brug for. BMW 5-serie

Derfor kan du trygt lade os hos LEASING DK tage os af selve den del, der handler om at finde den perfekte BMW 330, hvis det er sådan et køretøj, du ønsker som firmabil.

Så kan du i stedet fokusere på at de mange komfortable køreture, som du fremadrettet skal på. Sådan bliver det nemlig, når køreturen foregår bag rattet i en BMW.

BMW har tidoblet produktionen

BMW har sit hovedsæde i den sydtyske millionby München og er grundlagt tilbage i 1916.

I 1922 fusionerede koncernen med Rapp Motorenwerke, og selv om BMW har været ramt af et par kriser op gennem det 20. århundrede, så har koncernen ikke rigtig haft behov for at se sig tilbage de seneste 50 år.

I 1971 producerede man i omegnen af 180.000 enheder. Det skal er siden blevet mere end tidoblet. BMW bliver i dag betragtet som det mest sportslige bilmærke af de tre store tyske premium-mærker, der foruden BMW tæller Audi og Mercedes-Benz.

BMW er lig med ikoniske biler

Som det eneste mærke af de tre producerer BMW også motorcykler under firmanavnene BMW Motorrad og Husqvarna.

Inden for bilverdenen har BMW lagt samlebånd til så ikoniske modeller som 3-serien og 5-serien, der begge fortsat er blandt bestsellerne.

Men især det ældre publikum vil også kunne erindre den nærmest mikroskopiske model BMW Isetta, der havde en dør.

Også modeller som BMW 2000 og M1'eren, som blandt andre Simon Spies ejede et eksemplar af, er i det ikoniske.

Den perfekte leasing-løsning

LEASING DK har stor erfaring i at lave en leasing-kontrakt, der stiller dig som kunde i fokus.

Og uanset hvilken BMW du måtte drømme om, så er vi en flok professionelle konsulenter hos LEASING DK, der sidder helt klar til at strikke den perfekte leasing-løsning sammen til dig.

Se mere om de forskellige modeller fra BMW herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil