CUPRA Formentor 2022 VZ5 Dynamic Front 4

DESIGNPERLE

CUPRA Formentor: Coupé-SUV som plug-in hybrid

Formentor er første egenudviklede bil fra Seats tidligere sportsmærke CUPRA, der nu er sig selv. Og netop det sportslige design rammer CUPRA spot on med deres coupéformede crossover SUV Formentor.

CUPRA Formentor 2022 VZ5 Dynamic Alufaelg

Erhvervsleasing af populære modeller fra Cupra

Cupra startede som en betegnelse for de hurtigste modeller hos Seat, og siden er det blevet et selvstændigt mærke med egne modeller. Cupra Ateca var den første, der havde Cupra-logoet på fronten, og den første model med 100% Cupra DNA kom i 2020 i form af Formentor. Bilen satte virkelig standarden for, hvad man kan forvente fra Cupra.

Det er stadig sport og racing, der er passionen, når Cupra bygger biler, og premium-mærket leverer unikke køreoplevelser i et eksklusivt og lækkert design.

Du kan her på siden se de forskellige modeller, som du kan erhvervslease som firmabil. På hver bil kan du læse mere om den og finde beskatningsgrundlaget, så du ved, om beskatningen er indenfor den ønskede ramme.

CUPRA Formentor 2022 VZ5 Dynamic Bagende 2

Leasing af Cupra som firmabil hos LEASING DK

Der er mange fordele ved at erhvervslease firmabiler frem for at købe dem til virksomheden. Du slipper for at binde penge i vognparken, og bilerne bliver i stedet en løbende driftsomkostning, når du har en leasingaftale. Hos LEASING DK kan aftalen sammensættes, så der både er service, forsikring og brændstofkort med, så der er det fulde overblik over biløkonomien måned for måned.

Hos LEASING DK kan vi hjælpe dig med en attraktiv leasingløsning, som tilpasses dine behov og ønsker. Også når det kommer til model og udstyr. Så hvis du ikke kan finde den Cupra-model, du ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi har et stort netværk i bilbranchen og har desuden adgang til særligt udstyrede biler. Med vores store kendskab og viden om biler, kan vi også guide dig til at finde den rette bil, hvis du er i tvivl.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.