CITROEN JUMPY 2016 I Brug (2)

Kompakt varevogn

Citroën Jumpy og ë-Jumpy er rummelige og velegnet til bykørsel

Erhvervsleasing af Citroën Jumpy og den elektriske ë-Jumpy, som er kompakte og rummelige varevogne, der er ideelle til bykørsel. Ë-Jumpy er kåret som International Van of the Year 2021.

Book møde

Alsidige varevogne

Erhvervsleasing af Citroën Jumpy og ë-Jumpy – varevogn til bykørsel

Citroën Jumpy er en alsidig varevogn til dig, som har brug for en god læssevolumen, men samtidig ønsker en bil, der er nem at komme omkring med i byen. Dens størrelse og højde på 1,95 meter gør, at der er adgang til de fleste parkeringspladser, som ellers kunne være svære at komme til med en stor varevogn. Og det er endda uden at gå på kompromis med, hvad der kan være i den. Bredden til lastrummet er på 1,25 meter, så det er muligt at få en Euro-palle ind.

Vælger du den elektriske ë-Jumpy, kan du desuden komme ind i selv de strengeste miljøzoner, og i flere danske byer er der også fordelagtige parkeringsmuligheder ved at have en elbil. Og den har en rækkevidde op til 330 km. Citroën ë-Jumpy er kåret som International Van of the Year 2021 sammen med søstermodellerne Peugeot e-Expert og Opel Vivaro-e.

Med erhvervsleasing af en Citroën Jumpy binder du ikke pengene i din varevogn, men betaler i stedet en månedlig ydelse. Du kender biløkonomien i virksomheden og undgår uforudsete værkstedsregninger og eventuelle værditab. Hos LEASING DK hjælper vi dig med at sammensætte en erhvervsleasingaftale efter dine behov.

Kontakt os

Priser for leasing af Citroën Jumpy

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

CITROEN JUMPY 2019 Koersel

Citroën Jumpy varevogn er dit mobile kontor

Citroën Jumpy giver dig masser af plads i lastrummet, og samtidig får du en kompakt bil, der er nem at komme omkring med. Forsæderne har et ergonomisk design med en høj kørestilling, der giver dig et godt udsyn. Varevognen har en god stødabsorbering, som gør den behagelig at køre i. Citroën Jumpy fås med dieselmotor, og du kan vælge mellem sekstrin manuelt gear eller ottetrins automatgear.

Citroën Jumpy fås i to længder: L2 (4,95 meter) og L3 (5,3 meter), har en højde på 1,95 meter og er 1,92 meter bred. Bilen kan rumme 5,3-6,6 m³ afhængig af længden, og den kan klare op til 2500 kg på anhængertrækket.

Kabinen i Citroën Jumpy er designet til at være et mobilt kontor. Man kan folde midtersædet ned, så man får et arbejdsbord, hvor du kan lægge computer eller papirer og arbejde komfortabelt med dem, mens du sidder i bilen. Det er også muligt at tilkøbe holdere til smartphones og tablets, så de også er lige ved hånden. Der er desuden opbevaringsplads under passagersæderne, et lukket og nedkølet handskerum samt opbevaringsplads i toppen af instrumentbrættet. Derudover er der store dørrum, som kan rumme en 1,5 liters flaske.

CITROEN E JUMPY 2020 I Brug

Citroën ë-Jumpy varevogn med lang rækkevidde

Du kan også få Jumpy som en ren elbil – modellen hedder Citroën ë-Jumpy. Du får alle fordele fra en Jumpy, og samtidig får du kørsel på ren el. Den fås med et batteri på enten 50 kWh eller 75 kWh, hvor batteriet på 50 kWh giver en rækkevidde op til 230 km og kan med en lynlader oplades 0-80% på 30 minutter. Bilen med batteriet på 75 kWh har en rækkevidde op til 330 km, og det tager 45 minutter at lade fra 0-80% med en lynlader.

Kørslen er rolig og glidende, da der ikke er gearskifte, og den har en støjsvag motor. Samtidig giver elmotoren, som er CO2-neutral under kørsel, adgang til selv de strengeste miljøzoner, og du har ofte fordelagtige parkeringsmuligheder i byerne.

Batteriet er placeret i ë-Jumpys chassis, så der fortsat er god plads til lasten. Afhængig af længden på bilen får du samme læssevolumen som i Jumpy på 5,3-6,6 m³, ligesom den kan klare op til 1000 kg på anhængertrækket.

CITROEN JUMPY 2016 Cabine

Godt udstyret og med Moduwork-mulighed

Citroën Jumpy og ë-Jumpy fås i tre udstyrsvarianter: Fleetline, Masterline og Artisan (kun Jumpy).

Som standardudstyr i Fleetline får du blandt andet aircondition, 7” touchskærm med Apple CarPlay, førersæde med armlæn, indstillelig højde og lændestøtte.

I Masterline-udgaven får du desuden automatisk klimaanlæg, nøglefri adgang og oliefyr med timer og fjernbetjening.

Vælger du Artisan-udgaven, får du derudover forskellige sikkerhedsteknologier som vognbaneassistent, skiltegenkendelse og træthedsdetektor, ligesom du får Head-Up-Display, som gør, du kan holde øjnene på vejen, mens du i synsfeltet får en gennemsigtig skærm med de væsentlige informationer om din kørsel fx hastighed og navigationsinstruktioner. 

Med Citroën Jumpy har du også Moduwork-muligheden, som gør det muligt at hæve passagersædet, så der kan være lange genstande i bilen og under sædet. Ved at kunne hæve passagersædet bliver der 1,16 meter mere plads, så der i L3-udgaven kan være genstande på op til 4 meter.

Se nærmere på Citroën Jumpy

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Citroën Jumpy

Hvorfor skal jeg lease Citroën Jumpy eller ë-Jumpy hos LEASING DK?

Har du meget kørsel i og omkring byer, så er Citroën Jumpe og ë-Jumpy et godt valg.

Varevognene er kompakte, og højden på 1,95 meter gør det muligt at komme ind i parkeringshuse, og dermed er parkering nemmere. Der er dog stadig meget plads i varevognen, som kan rumme op til 6,6 m³.

Vælger du erhvervsleasing hos LEASING DK kender du desuden din biløkonomi og undgår uforudsete værkstedsregninger og værditab på bilen. Samtidig slipper du for at binde penge i virksomhedens biler, så du kan bruge dem på at drive virksomheden i stedet.

Findes Citroën Jumpy som hybrid eller elbil?

Ja, Citroën ë-Jumpy er den elektriske udgave af Jumpy, og den er sammen med søstermodellerne fra Peugeot og Opel blevet kåret som International Van of the Year 2021.

Du får en støjsvag motor, behagelig kørsel og ingen CO2-udledning under kørslen, når du vælger ë-Jumpy.

Bilen må køre i selv de strengeste miljøzoner i byerne, og der er ofte fordelagtige parkeringsmuligheder for elbiler, som kun gør det nemmere at komme omkring i byerne med denne varevogn. Ë-Jumpy har en rækkevidde op til 330 km på en opladning.

Hvilke mål har Citroën Jumpy og ë-Jumpy?

Citroën Jumpy og ë-Jumpy fås i to længder: L2 (4,95 meter) og L3 (5,3 meter), har en højde på 1,95 meter og er 1,92 meter bred.

 

Hvor meget må Citroën Jumpy trække?

Citroën Jumpy må have 2500 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Citroën Jumpy og ë-Jumpy?

Citroën Jumpy og ë-Jumpy kan rumme 5,3-6,6 m³ afhængig af længden.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Citroën Jumpy

Citroën C5 Aircross har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. 

 

  • "Citroen Jumpy L1 er ny minimester - En forkortet udgave af en one-tonner er ganske enkelt en genistreg i verdensklasse. Citroen Jumpy parallelparkerer som en champ"
  • "Den nye Jumpy er udviklet til at være det oplagte værktøj for professionelle brugere med fokus på effektiv drift, ergonomisk indretning, ukompliceret brug og høj sikkerhed."
  • "Citroën Jumpy med 180 heste og et monumentalt drejningsmoment er varebilen til håndværkeren med en Golf GTI som privatbil. Bare med automatgear"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.