Leasing af Nissan Qashqai

Nissan Qashqai har været en fantastisk succes for det japanske bilmærke, som over de senere år har siddet på halvdelen af SUV-salget med netop denne model.

Der er da også masser af kvalitet og køreoplevelse i en Nissan Qashqai, som ud over god plads både foran og bagi tilbyder overblik og overskud. Nissan

Den første udgave af den moderne bil blev sendt på gaden i 2006 - og siden er modellen blev den mest solgte af sin slags i Danmark flere år i træk. Faktisk er danskerne så vilde med Nssan Qashqai, at modellen mere eller mindre konstant har været fast ingrediens på listen over de ti bedst sælgende modeller i Danmark.

Kan trække på alle fire hjul

Selv om der nok er et stykke fra en Nissan Qashqai til en vaskeægte firhjulstrækker, så kan man sagtens få versioner af modellen, der trækker på alle fire hjul. De billigste udgaver af Nissan Qashqai er forhjulstrukne.

Du skal lease en Nissan Qashqai, hvis du er interesseret i en rummelig bil, der trods sin position som en højbenet vogn har formået at bevare de gode køreegenskaber.

Kontakt os

Nissan Qashqai findes i en række forskellige varianter med forskelligt udstyrsniveau og motorstørrelser. Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Nissan Qashqai.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Nissan Qashqai her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Nissan Qashqai via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 BMW 5-serie

Her kan du lease bil med et smil