Skoda Kodiaq 2021 Koerebillede

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Skoda firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af populære Skoda firmabiler hos os. 

Skoda Octavia 2021 Scout Koerebillede

Nyhed

Skoda Octavia
- Funktionel og rummelig

Se mere om Skoda Octavia

Skoda Superb 2015 Combi Profil

Erhvervsleasing af Skodas populære modeller

Skoda er et tjekkisk bilmærke, men det var først, da det i 1991 blev en del af Volkswagen Group, at der skete ting og sager. Skoda Felicia blev vendepunktet, og efter introduktionen af Skoda Octavia i 1996 begyndte det for alvor at gå godt for Skoda på de vestlige markeder. Octavia blev kåret som Årets Bil i Danmark i 1997, mens Skoda Fabia blev Årets Bil i 2001.

I løbet af de seneste årtier har Skoda introduceret attraktive bilmodeller, og man kan få rigtig meget bil for pengene hos Skoda. Bilerne er kendetegnet ved at være både rummelige og praktiske, og Skoda Superb slår alle i klassen med det store bagagerum.

Her på siden kan du se et udvalg af Skodas populære modeller, som du kan lease som firmabil hos LEASING DK. På hver model kan du læse mere og se, hvad beskatningsgrundlaget er, så du kender beskatningen på netop den bil, du ønsker.

Skoda Fabia 2021 Glastag2

Leasing af Skoda firmabil hos LEASING DK

Du kan lease din nye Skoda firmabil hos LEASING DK, og vi skræddersyer en leasingløsning til din virksomhed. Længde på kontrakten og antal kilometer tilpasses jeres behov, og der kan indgå både service, forsikring og brændstofkort i aftalen, så biløkonomien er kendt måned for måned.

En af de store fordele ved erhvervsleasing er, at man ikke binder likvider i virksomhedens vognpark, og i stedet er biludgifter en løbende driftsomkostning, som betales måned for måned. Det giver også fleksibilitet, fordi leasingperioden kan være ganske kort, hvis der er et akut behov for en firmabil.

Er der en bestemt model eller noget udstyr, som din kommende firmabil skal have, så kan vi hjælpe dig hos LEASING DK. Vi har et stort netværk i bilbranchen, og samtidig har vi adgang til særligt udstyrede bilmodeller. Derfor finder vi helt sikkert også en Skoda firmabil til dig.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.