SKODA FIRMABILER

Skoda er blevet en af de mest populære leverandører af firmabiler, og det tjekkiske mærke har da også flere gode bud i sit repertoire.

Skoda er blevet en af de mest markante spillere på markedet for firmabiler - og i løbet af de seneste to årtier har Skoda i den grad formået at introducere attraktive bilmodeller.

Blandt andet er Skoda Octavia og Skoda Superb glimrende eksempler på, at man faktisk kan få rigtig meget firmabil for pengene.

Skoda blev stiftet af to tjekkiske cykelsmede i 1895 og var oprindeligt et cykelmærke. Produktionen blev hurtigt ændret til blandt andet biler.

Skoda har vundet Årets Bil flere gange

Skoda har i alle år været et symbol på design, og siden mærket i 1991 blev en del af Volkswagen Group, er det sket ting og sager.

Skoda Felicia blev Skodas vendepunkt, og efter introduktionen af Skoda Octavia i 1996 begyndte det for alvor at gå godt for Skoda på de vestlige markeder.

Skoda Octavia blev kåret som Årets Bil i Danmark 1997, Skoda Fabia blev Årets Bil i Danmark 2001 og generelt har der lige siden været medvind for det tyskejede tjekkiske mærke.

Se mere om de forskellige modeller fra Skoda herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil