Minilease

MiniLease

- Fleksibel korttidsleasing til attraktive priser

Se udvalgte MiniLease tilbud    Kontakt os

MiniLease din næste firma- eller varebil

Med vores Mini Lease koncept får du alle fordelene fra en almindelig leasingaftale, men med en løbetid helt ned til en måned ad gangen. Med andre ord kan vi lease dig en eller flere ekstra varebiler eller firmabiler i travle perioder - helt uden yderligere forpligtelser. Ændrer dine behov sig hurtigt igen, kan du aflevere bilerne tilbage igen med en måneds varsel. 

Leasingdk Minilease 2022 Web

Maksimal fleksibilitet til en fast lav pris

MiniLease er skabt af os med de kunder for øje, som har behov for et køretøj i en kort og måske ukendt periode. Kodeordene for denne leasingtype er derfor maksimal fleksibilitet - for her får din virksomhed mulighed for at lease biler i en meget kort eller begrænset periode til en fast lav pris med alt inkluderet.

Står du for at skulle hyre nye medarbejdere i midlertidige stillinger, så er MiniLease en helt oplagt løsning. Det kan handle om, at du skal bruge en ekstra kassevogn i tre måneder - eller at du har ansat en sælger, som i prøveperioden skal bruge et køretøj. Det drejer sig altså både om firma- og varebiler.

MiniLease må ikke forveksles med billeje, da du tegner en konkret leasingaftale. Men modsat traditionel leasing, der typisk løber over flere år, taler vi ved MiniLease om begrænsede perioder mellem 1-12 måneder.  

Se vores folder om MiniLease

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive Converted Vehicles (2)

Enkel løsning - enkle priser

Der er hverken udbetaling eller binding på MiniLease - til gengæld er både service, kaskoforsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp, dæk og erstatningsbil inkluderet.

Fleksibiliteten er i højsædet og viser sig ved, at leasingperioden nemt kan forlænges, ligesom du har mulighed for at skifte fra en type bil til en anden, hvis dine behov ændres.

Når leasingkontrakten er ved vejs ende og bilen skal leveres tilbage til os, bliver der lavet en afleveringsforretning. Her bliver din bil naturligvis gennemgået for skader. 

 

Transit Family LOW Crop

MiniLease fordele:

  • Ingen udbetaling
  • Ingen binding
  • Inklusiv service
  • Inklusiv kaskoforsikring
  • Inklusiv grøn ejer afgift
  • Inklusiv vejhjælp
  • Inklusiv dæk
  • Inklusiv erstatningsbil
  • Fleksibilitet - forlænget periode
  • Fleksibilitet - skift til anden bil
LDK Minileasing Web 630X420px Custom

Tilbud: MiniLease Ford Transit Custom

Opnå alle fordelene ved MiniLease og vælg for eksempel verdens mest solgte varebil Transit Custom til en fast lav månedlig pris.

Se tilbud

LDK Minileasing Web 630X420px Connect

Tilbud: MiniLease Ford Transit Connect

Opnå alle fordelene ved MiniLease og vælg den kompakte men rummelige Transit Connect til en fast lav månedlig pris.

Se tilbud