Leasing af Volkswagen Touran

Volkswagen Touran blev lanceret i 2003, hvor den skulle fylde det daværende tomrum mellem storsællerten Volkswagen Golf og Volkswagen Sharan ud. Størrelsesmæssigt ligger den nemlig lige mellem de to modeller.

Det var godt set af folkene bag Volkswagen-koncernen, for Volkswagen Touran er blevet en stor og vedvarende succes. Faktisk er bilen blevet så populær i Danmark, at det danske politi er begyndt at vælge netop Volkswagen Touran.

Det gør politiet blandt andet, fordi der er meget bedre plads i Volkswagen Touran sammenholdt med Volkswagen Passat. Netop pladsen er et af de helt store argumenter for at vælge en Volkswagen Touran som firmabil hos LEASING DK.

Touran inviterer til store oplevelser

Volkswagen Touran inviterer til store oplevelser, fordi der et godt udsyn fra samtlige syv pladser i bilen. En ekstra fordel, der gør Volkswagen Touran særdeles attraktiv, er det forhold, at anden sæderække består af tre separate stole, og ikke en sofaløsning, som man ellers ser det i andre biler.

Du skal lease en Volkswagen Touran, hvis du har behov for at have godt med plads. Hvis der skal være plads til storfamilien eller en masse vareprøver bag førersædet, så er Volkswagen Touran en oplagt mulighed.

Modellen kan leases hos LEASING DK i en lang række forskellige udgaver og kombinationer med diverse motorer og niveauer af udstyr. 

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Volkswagen Touran - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Volkswagen Touran her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Volkswagen Touran via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Volkswagen Touran

Her kan du lease bil med et smil