Leasing af Hyundai i30

Med den nyeste udgave af i30 er Hyundai for alvor stemplet ind i c-segmentet, der også er kendt under kælenavnet Golf-klassen.

Den store bil fra koreanske Hyundai, der fåes både som hatchback og stationcar, kom i 2017 i en helt og aldeles ny udgave, der fik eksperterne til at strø om sig med lovord og roser.

Den nuværende udgave er faktisk tredje generation, og den er noget af det ypperligste i sin klasse. Både hvad angår komfort og udstyr - men også når det kommer til fabriksgarantien.

Her har Hyundai nemlig en af de bedste garanti-ordninger overhovedet, idet man får fem års garanti uden kilometerbegrænsning.

Blandt de mest populære modeller

Da Hyundai i30 blev introduceret på det danske marked afløste den Hyundai Elantra, som var en af de første succes'er for Hyundai i Danmark.

Hyundai i30 har i den grad fulgt op på succes'en, og modellen er blandt de bedst sælgende Hyundai-biler i Danmark overhovedet.

Den nye Hyundai i30 er også populær som firmabil, hvilket blandt andet hænger sammen med den særdeles attraktive beskatningsgrundlag, som følger med, når man vælger at lease hos LEASING DK.

Hyundai i30 har høj grad af sikkerhed

Du skal lease en Hyundai i30, hvis dit behov er en bil med glimrende køreegenskaber, topmoderne udstyr og en høj grad af sikkerhed.

Hyundai i30 fås i flere varianter med forskellige motorstørrelser og varieret udstyrsniveau.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Hyundai i30 - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Hyundai i30 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Hyundai i30 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 https://www.hvilkenbil.dk/test-hyundai-i30-stc-letflydende-familiebil/

Her kan du lease bil med et smil