CITROEN NEWC5AIRCROSS 2022 Profil

Komfortabel SUV

Citroën SUV C5 Aircross

Med erhvervsleasing af Citroën SUV C5 Aircross får du en bil med et råt design og masser af plads til hele familien. Den komfortable SUV fås som plug-in hybrid, der kører op til 61 km på ren el.

SUV med masser af plads

Erhvervsleasing af Citroën SUV C5 Aircross
– firmabil med plads til hele familien

Skal Citroën SUV C5 Aircross være din nye firmabil? Med Citroën SUV C5 Aircross får du en lækker SUV, hvor du har et godt udsyn på vejen. Bilens design skiller sig ud, og den har en længde på 4,5 meter, en bred front og en høj kølerhjelm. Det giver bilen et råt look udenpå, men er meget familievenlig indeni, hvor der er prioriteret god plads til alle passagerer.

C5 Aircross fås med dieselmotor eller som plug-in hybrid, hvor du kan køre op til 61 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Begge motorer er med automatgear, så kørslen bliver så nem og behagelig som mulig.

Med erhvervsleasing af Citroën SUV C5 Aircross får du en firmabil, hvor der er plads til hele familien, og hos LEASING DK hjælper vi dig med at sammensætte en leasingaftale, der passer til dit behov. Herunder kan du se eksempler på leasingaftaler og beskatningsgrundlag.

Priser for leasing af Citroën C5 Aircross

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

CITROEN C5AIRCROSS 2020 PHEV Cabine

Citroën SUV C5 Aircross med automatgear og to udstyrsniveauer

Det er behageligt at køre i Citroën SUV C5 Aircross. Udover det gode udsyn over vejen, så har bilen en omfattende støjisolering og Progressiv Hydraulisk Affjedring, som absorberer både små og store ujævnheder i veje, og det giver en god kørekomfort. Bilen har en dieselmotor, og ottetrins automatgearkasse, som bidrager til den gode køreoplevelse. 

Der er ét udstyrsniveau for Citroën SUV C5 AIrcross: Triumph. Her får du blandt andet 12” digital skærm, 8” touchskærm, Apple CarPlay, automatisk klimaanlæg, parkeringsassistent, adaptiv fartpilot, 3D navigation og parkeringssensor for og bag.

Bilen er udstyret med en masse sikkerhedsteknologi, som er med til at gøre din kørsel mere sikker. Bakkamera med 180 graders Top Rear Vision, aktiv vejstribealarm, aktiv blindvinkelalarm og skiltegenkendelse er nogle af de teknologier, som C5 Aircross har.

CITROEN C5AIRCROSS 2020 PHEV Opladning (2)

Citroën SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid med lang rækkevidde

Citroën SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid er velegnet til det meste hverdagskørsel, hvor den kan køre op til 61 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Fordelen ved plug-in hybrid er, at du ikke skal tænke over rækkevidden på de længere ture. Batteriet er på 13,2 kWh, og den elektriske kørsel er både støjsvag og rykfri.  

Plug-in hybrid-udgaven har egne designfeatures og kan fås med en særlig farvepakke. Den har et hybrid-logo på bagklappen og med h’et gentaget på forskærmene. Derudover har den selvfølgelig en brændstofklap til opladning.

Der er et bredt udvalg af udstyrsvarianter i plug-in hybrid-udgaven, så du kan få bilen præcis, som du ønsker. El-bagklap med håndfri betjening fås for eksempel i udstyrspakkerne Shine Sport og SkyLine, mens panoramasoltaget fås i Triumph Sky og SkyLine.

CITROEN NEWC5AIRCROSS 2022 Bagsaede

Komfort og rummelighed i kabine og bagagerum

Kræver din arbejdsdag lange ture i bilen, så er det skønt at kunne sidde behageligt, og det kan du i en Citroën SUV C5 Aircross. Forsæderne er såkaldte Advanced Comfort Seats, og de er inspireret af den mest eksklusive komfort fra møbelverdenen. På bagsædet er der tre individuelle sæder, som har den samme bredde, og dermed den samme komfort for alle tre passagerer.

Hvert sæde på bagsædet kan forskydes med 15 cm, så du kan øge pladsen i bagagerummet fra 580 liter til 720 liter og i plug-in hybrid-udgaven fra 460 til 600 liter. Sæderne kan lægges ned, så der er plads til 1630 liter (plug-in hybrid 1510 liter).

Er pladsen i bilen ikke nok, kan du få anhængertræk på, og her kan den trække op til 1250 kg for dieseludgaven og 1300 kg for plug-in hybrid-udgaven.

Se nærmere på Citroën C5 Aircross

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Citroën C5 Aircross

Hvorfor skal jeg lease Citroën SUV C5 Aircross hos LEASING DK?

Komfort, rummelighed og masser af køreglæde er nogle af de ord, man kan sætte på Citroën SUV C5 Aircross.

Sæderne er Advanced Comfort Seats, som er behagelige at sidde i, og rummeligheden gør køreoplevelsen ekstra god.

Med en godt udsyn fra førersædet i den høje SUV har man hele tiden overblikket over vejen. Og så er der masser af teknologi, som gør det endnu mere behageligt at køre bilen.

Hos LEASING DK sammensætter vi en leasingaftale, som passer til dine behov, så du kan få Citroën SUV C5 Aircross som firmabil.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Citroën SUV C5 Aircross?

Beskatningen på Citroën SUV C5 Aircross afhænger af valgt model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Citroën SUV C5 Aircross som hybrid eller elbil?

Ja, Citroën SUV C5 Aircross fås som plug-in hybrid, som kombinerer benzinmotoren med en elmotor. Elmotoren har et batteri på 13,2 kWh, og den har en rækkevidde op til 61 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Citroën SUV C5 Aircross?

Bagsæderne i Citroën SUV C5 Aircross kan forskydes med 15 cm, så du kan mere plads på bagsædet eller i bagagerummet. Bagagerummet kan derfor rumme 580-720 liter, og for plug-in hybriden er pladsen 460-600 liter. 

Lægges bagsæderne ned, kan der være 1630 liter, og i plug-in hybriden kan der være 1510 liter. 

Hvor meget må Citroën SUV C5 Aircross trække?

Citroën SUV C5 Aircross må i dieseludgaven have op til 1250 kg på anhængertrækket, mens plug-in hybrid-udgaven må have op til 1300 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. 

 

  • "Den store Citroën C5 Aircross med plugin-teknik er et godt bud på en moderne SUV, der kan køre på både el og benzin. Men rækkevidden er ikke imponerende."
  • "Citroën C5 Aircross plugin-hybrid til spotpris. God pris og hurtig levering stiller C5 Plugin-hybrid godt i forhold til konkurrenterne"
  • "Fransk SUV imponerer med en affjedringskomfort, som mange andre bilproducenter virker til at have glemt."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.