Opel Corsa 2020 E Front 2

Prisvindende minibil

Opel Corsa og Corsa-e til bykørsel og fås med elmotor

Med sit sporty look, elegante linjer og kompakte størrelse får du med erhvervsleasing af Opel Corsa og Corsa-e den oplagte bybil. Begge udgaver har vundet priser, og er du klar til at køre fuldelektrisk, skal du vælge Corsa-e.

Sporty og elegant

Erhvervsleasing af Opel Corsa og Corsa-e
– raffineret minibil til bykørsel

Modellen Opel Corsa har mange år på bagen, og den bliver løbende fornyet, så den i dag fremstår lige så moderne og elegant, som sine forgængere har gjort. Med det sporty design, den kompakt størrelse og det imponerende interiør får du en minibil, der nemt kommer omkring i byen.

Corsa er klar til fremtidens elektriske kørslen med tilføjelsen af Corsa-e, der er en ren elbil. Den har et batteriet på 50 kWh og en rækkevidde op til 350 km, og den emissionsfrie kørsel betyder, at du kan komme rundt i alle miljøzoner i byerne.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Opel Corsa og Corsa-e som din nye firmabil. Vi skræddersyer en aftale, som matcher dine behov. Forsikring, service og brændstofkort kan du også få med i aftalen, og herunder kan du se eksempler på leasingaftaler og beskatningsgrundlag.

Priser for leasing af Opel Corsa

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Opel Corsa 2020 E Interior

Kom nemt rundt i byen med Opel Corsa

Minibilen Opel Corsa er det oplagte valg, hvis du har meget bykørsel. Lille og kompakt og med et raffineret design er den bygget til bykørsel, og den blev vinder af Autobest 2020 som bedste bilkøb i Europa. Corsa fås med benzinmotor med 75 eller 100 hk og manuelt gear. Bagagerummet rummer 309 liter, og med bagsæderne lagt ned er der plads til 1081 liter.

Udstyrsniveauet adskiller sig fra Opel Corsa-e, og der er tre niveauer. Edition+ er det laveste udstyrsniveau. Her får du blandt andet aircondition, læderrat med varme, fartpilot, 7” touchskærm med Apple CarPlay, p-sensor bag og Active Safety Brake.

Elegance er næste niveau og indeholder derudover automatisk klimaanlæg, 16” alufælge, aktiv vejbaneassistent, p-sensor for og bakkamera. Med Sport får du desuden panoramaglastag og 17” alufælge.

Opel Corsa 2020 E Opladning

Opel Corsa-e med lang rækkevidde og automatgear

Opel Corsa-e er lavet til fremtidens bykørsel med 50 kWh batteri, automatgear og en rækkevidde op til 350 km. Kørslen er emissionsfri, og dermed kan du køre i selv de strengeste miljøzoner, og der er ofte fordelagtige parkeringspladser til elbiler. Stor fordel, hvis du ofte skal parkere i byen. Opel Corsa-e har vundet The Golden Steering Wheel 2020, og her blev de sportslige præstationer, praktiske brugsværdi og høje udstyrsniveau fremhævet.

Opel Corsa-e fås i tre udstyrsniveauer, som adskiller sig fra Corsa med benzinmotor. Essentia 1-faset er standard og oplades med 1-faset stik, som giver en længere ladetid, og bilen er udstyret med blandt andet aircondition, Bluetooth og 5” skærm og kan kendes på de sorte dørgreb. De fleste vil nok vælge First Edition-udgaven med 3-faset stik og et langt bedre udstyrsniveau. Her får du automatisk klimaanlæg, 7” skærm med Apple CarPlay, fartpilot, Active Safety Brake, læderrat med varme og p-sensor bag.

Det højeste udstyrsniveau er Ultimate, hvor du udover First Edition får adaptiv fartpilot, bakkamera, LED-forlygter, panoramaglastag, 17” alufælge, navigation, digitalt cockpit, aktiv vejbaneassistent og blindvinkelassistent. Bagagerummet er en smule mindre på Corsa-e og rummer 267 liter, og med sæderne lagt ned er der plads til 1108 liter (større end Corsas).

Opel Corsa 2020 E Front

Innovativ sikkerhedsteknologi gør kørslen nemmere

Afhængig af udstyrsniveau er der i Opel Corsa flere sikkerhedsteknologier, som gør kørslen nemmere. Active Safety Brake hjælper med at forhindre kollision og er med til at bremse, hvis der registreres en fodgænger foran bilen. Under hastigheder på 30 km/t kan den bremse bilen helt for at undgå kollision, og ved højere hastigheder tage farten af for at mindske kollision.

Adaptiv fartpilot bevarer en sikker afstand til den forankørende bil ved at accelerere eller decelerere og kan bruges ved hastigheder fra 30-80 km/t. Aktiv vejbaneassistent hjælper dig med at holde bilen i vejbanen og styrer bilen tilbage på rette kurs, mens blindvinkelassistenten advarer, hvis der er biler i din blinde vinkel.

Med bakkamera og p-sensorer kan du trygt bakke og parkere og bevare det fulde overblik over forhindringer, som ikke kan ses fra førersædet.

Se nærmere på Opel Corsa

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Opel Corsa

Hvorfor skal jeg lease Opel Corsa hos LEASING DK?

Med Opel Corsa får du en raffineret minibil, som er ideel til bykørsel. Derfor er den et oplagt valg som firmabil, hvis du kører meget i byen.

Udstyrsniveauet er relativt højt, og i bagagerummet kan du have de vigtigste ting med. Der er 309 liter, og hvis sæderne lægges ned, kan der være 1081 liter.

Hos LEASING DK sammensætter vi en leasingaftale, som passer til dine behov. Service, forsikring og brændstofkort kan også indgå i aftalen, så du altid kender dine månedlige udgifter.

Hvad er fordelene ved Opel Corsa-e?

Opel Corsa-e giver dig ren elektrisk kørsel. Batteriet er 50 kWh og har en rækkevidde op til 350 km. Du er derfor dækket virkelig godt ind både ved bykørsel og længere ture.

Batteriet kan oplades på en halv time med en lynlader, så du er også hurtigt videre.

Den emissionsfri kørsel gør, at du kan komme ind i selv de strengeste miljøzoner i byerne, og dem bliver der nok kun flere af. Samtidig har du ofte fordelagtige muligheder for parkering, hvis du har en elbil. Alt sammen taler for en elbil, særligt hvis du primært har bykørsel.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Opel Corsa?

Beskatningsgrundlaget på Opel Corsa afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Opel Corsa som hybrid eller elbil?

Ja, Opel Corsa fås som elbil, hvor modellen hedder Opel Corsa-e. Den har en rækkevidde på op til 350 km på én opladning. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Opel Corsa?

Opel Corsa har 309 liter i bagagerummet, og når bagsæderne er lagt ned, er der 1081 liter. 

Opel Corsa-e har plads til 267 liter i bagagerummet, og når bagsæderne er lagt ned, er der 1108 liter.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Opel Corsa

  • "Opel Corsa – kompetent tysker med fransk hjerte"
  • "Corsa er solid tysker med fransk lethed"
  • "Jeg er faktisk imponeret over den lille motor, for jeg ville have svoret, at den udelukkende henvendte sig til TV 2 Charlie- og Barnaby-segmentet."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.