BMW X2 2017 Xdrive20d Model M Sport X Koerebillede

SPORTY COUPÉ SUV

BMW X2: SUV med Coupé-form og som plug-in hybrid

BMW X2 er trods totallet lillebror til X1. Med erhvervsleasing af BMW X2 får du samme teknik og motorprogram, men den har et andet og mere afrundet design bagtil.

Book møde

Den mindste suv

Erhvervsleasing af BMW X2 som firmabil
- med lav beskatning

Vil du sidde højere og have en nem indstigning men samtidig et mere sportsligt og adræt designudtryk er en BMW X2 noget for dig. Det er den mindste SUV hos BMW, og derfor er den også en anelse mindre praktisk end sin storebror.

Til gengæld får du i X2 en SUV med et mere sportsligt Coupé udtryk og en kabine lavet af eksklusive materialer. Den giver dig et godt overblik på vejen og fører dig sikkert fra a til b.

Vi har gjort leasing af firmabiler nemt for dig. Vælger du erhvervsleasing af BMW X2 hos os, får du Danmarks mest fleksible leasingløsning. Du vælger også selv, om du ønsker serviceaftale, forsikring eller brændstofkort inkluderet i den månedlige pris.

Kontakt os

Priser for leasing af BMW X2

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

BMW X2 2020 LCI PHEV Xdrive25e Opladning

Klassisk benzin og diesel eller plug-in hybrid med automatgear

Du kan både vælge X2 med klassisk benzin- eller dieselmotor eller som plug-in hybrid. I alle udgaver kommer den med Steptronic dobbeltkoblings automatgear. X2 fås både med forhjulstræk (sDrive) eller firehjulstræk (xDrive). Som benzinudgave hedder den sDrive18i eller 20i med henholdsvis 136 eller 178 hk. Du kan også få den mere potente M35i med 306 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på 4,9 sekunder.

Er du mere til en dieselmotor hedder den sDrive18d med 150 hk eller den større 20d med 190 hk. Denne fås også med firehjulstræk (xDrive).

Som plug-in hybrid (xDrive25e) kombinerer du den trecylindrede benzinmotor med en elmotor, der giver den kombineret 220 hk og et firehjulstræk som standard. Batteriet på 10 kWh giver den en opgivet elektrisk rækkevidde på op til 53 km.

BMW X2 2020 LCI PHEV Xdrive25e Foerersaede

Vælg mellem en Advantage, M Sport eller M Sport Plus

I Advantage får du standardudstyr som metallak, 17” alufælge, alarm, parkeringssensor bag, fartpilot med bremsefunktion, elektrisk bagklap, 2 zoners klimaanlæg, LED-forlygter med kurvelys funktion, LED-tågelygter, performance kontrol, 8,8” infotainment touchskærm med smartphone-integration og navigation, automatisk nødopkald og Active Guard automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse.

Vælger du M Sport får du Sensatec-kunstlædersæder, 19” alufælge, sportsforsæder, mørkt loftsbetræk, M Sport styretøj og sportsophæng, M læderrat og aerodynamikpakke med særlig for- og bagkofanger og M specifikke designelementer.

Vælger du plug-in hybridudgaven hedder udstyrsniveauet kun M Sport og inkluderer yderligere kabinevarmer og ratvarme. Du kan også vælge en M Sport Plus med nøglefri adgang, bakkamera, panorama glassoltag, parkeringssensor for og bag, head-up display, hifi højttalersystem og en Driving Assistant Plus pakke med adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse med automatisk hastighedstilpasning, vognbaneassistent og blindvinkelalarm.

BMW X2 2020 LCI PHEV Xdrive25e Bagfra

Pænt bagagerum og anhængertræk

BMW X2 har en længde på 436 cm og en højde på knap 153 cm. Frihøjden lyder på 18 cm og bagagerummet kan rumme 470 liter eller 1355 liter med nedfældede bagsæder.

Som plug-in hybrid er den to cm lavere har en lavere frihøjde på knap 15 cm. Den kan rumme 410 liter i bagagerummet eller 1290 liter, hvis bagsæderne lægges ned.

Den tilladte anhængervægt lyder på maksimalt 2000 kg med bremser for den firehjulstrukne dieseludgave. De resterende udgaver må trække 1800 kg og den mindste benzinvariant sDrive 18i 1700 kg.

Plug-in hybrid-udgaven må ikke få monteret anhængertræk.

Se nærmere på BMW X2

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om BMW X2

Hvorfor skal jeg lease BMW X2 hos LEASING DK?

Skal BMW X2 være din nye firmabil, så kan du med fordel lease den hos LEASING DK. Vi tilbyder Danmarks måske mest fleksible leasingaftaler, så den passer præcis til din virksomhed. Serviceaftale, brændstofkort og forsikring kan inkluderes i aftalen.

Hvad er beskatningsgrundlaget på BMW X2?

Beskatningen på BMW X2 afhænger af valgt model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes BMW X2 som hybrid eller elbil?

Ja, BMW X2 findes som plug-in hybrid med modelnavnet xDrive25e. Her kombineres en trecylindret benzinmotor med en elmotor med 10 kWh batteri. Den yder kombineret 220 hk og har en rækkevidde op til 53 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på BMW X2?

BMW X2 har et bagagerum på 470 liter, og når bagsæderne er lagt ned, kan der være 1355 liter.

Bagagerummet på plug-in hybrid-udgaven er en smule mindre, og den kan have 410 liter, og 1290 liter når bagsæderne er lagt ned. 

Hvor meget må BMW X2 trække?

Hvor meget der må være på anhængertrækket afhænger af bilens motor.

Den firehjulstrukne dieseludgave må trække 2000 kg, mens den mindste benzinvariant sDrive 18i må have 1700 kg på anhængertrækket. De resterende udgave må trække op til 1800 kg. 

Plug-in hybrid-udgaven kan ikke få monteret anhængertræk.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om BMW X2

  • "BMW X2 – bærer alderen flot Det er ved at være nogle år siden, at BMW X2 kom på markedet, men plugin-hybriden kører godt og fungerer godt sammen med mobilen via en app."
  • "Lav SUV eller forhøjet hatchback? BMW blander begreberne med X2, der først og fremmest er en moderigtig og velkørende crossover. Her er X-faktor for alle pengene."
  • "SUV eller høj hatchback? BMW har blandet segmenterne med den velkørende X2"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.

BMW