Populær minibil

Renault Clio er en rummelig og forførende minibil

Med mere end 30 på bagen får du en populær bil, når du vælger erhvervsleasing af Renault Clio. Den nyeste udgave rummer alt, hvad du kan forvente af en minibil. Og så findes den i en hybridudgave med automatgear og forbedret brændstoføkonomi.

Forførende design

Erhvervsleasing af Renault Clio
– den populære minibil med god plads

Clio har gennem mere end 30 år været på modelprogrammet hos Renault, og minibilen har to gange vundet Årets Bil i Europa. Modellen er populær med sit forførende design, kompakte størrelse og rummelige kabine.

Men selvom Clio har mange år på bagen, så følger den fortsat med tiden, og i dag fås den populære bil også som hybrid-udgave. Her får du elektrisk kørsel fra et 1,2 kWh batteri, som lades op under kørslen. Derfor slipper du for at lade bilen op for at udnytte elmotoren, og du får samtidig en forbedret brændstoføkonomi.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Renault Clio som firmabil, og vi hjælper dig med at sammensætte en leasingaftale til dine behov. Service, forsikring og brændstofkort er noget, du kan tilvælge, og så kender du den faste månedlige ydelse på bilen.

Priser for leasing af Renault Clio

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Renault Clio 2020 1600 0D

Renault Clio E-Tech Hybrid med automatgear

Renault Clio fås med benzin- eller dieselmotor, men findes også i en hybrid-udgave, kaldet Renault Clio E-Tech Hybrid. Hybrid’en lades op under kørsel, hvor energien fra bremsning lagres på det 1,2 kWh store batteri. Og selvom det måske ikke lyder af meget, så sparer man op til 40% brændstof i forhold til en almindelig benzinbil.

E-Tech Hybrid-udgaven er med automatgear og har 145 hk. Modsat plug-in hybrid-biler skal den ikke lades op for at køre på el, men det sker altså automatisk under kørsel. Ved bykørsel er der mulighed for at køre elektrisk i op til 80% af tiden.

Benzin- og dieseludgaverne fås med enten manuelt gear eller automatgear og med 90-100 hk.

Renault Clio 2020 1600 47

Vælg udstyrsniveau: Equilibre, Techno eller sporty RS Line

Equilibre er standardudstyrsniveauet på en Renault Clio og dernæst kommer Techno. Den sporty RS Line findes kun til hybrid-udgaven, og ønsker du en dieselmotor, må du nøjes med standardpakken Equillibre. Det er altså i hybrid-udgaven, du får mest udstyr at vælge mellem.

Equilibre indeholder blandt andet fartpilot med hastighedsbegrænser, Pure Vision LED-forlygter og LED-baglygter, manuel aircondition, 4,2” analoginstrument med delvis digital visning, og 7” multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth og DAB+. Af sikkerhedsteknologi er der nødbremsesystem, skiltegenkendelse, advarsel om sikkerhedsafstand, Lane departure warning, Lane keeping assist og automatisk nødopkald. 

Med Techno-udgaven får du derudover Renault Multi-Sense, parkeringssensor bag, bakkamera, klimaanlæg, opvarmet rat, 7” førerskærm og navigation. Vælger du RS Line får du sportslige detaljer som forkromede badges med RS Line, indvendige dørbeskyttere, sportsæder og sportsrat. Der er også parkeringssensor foran, 10” førerskærm og 9,3” multimediesystem samt mulighed for at tilvælge adaptiv fartpilot og motorvej- og trafikassistent (HTJC).

Renault Clio Bagagerum

Rummelig minibil med god plads i bagagerummet

Selvom Renault Clio egentlig er en minibil, er den virkelig rummelig. Og det er en af grundene til, at den er et populært valg. Bagagerummet kan rumme 391 liter i benzin-udgaven og 1069 liter, når sæderne er lagt ned. I hybrid-udgaven er der plads til 301 liter og med sæderne lagt ned 921 liter.

Er det ikke nok, kan der være op til 900 kg (med bremser) på anhængertrækket.

Indvendigt i kabinen er der også god plads, og komforten er i top med de skålformede sæder og førerorienteret cockpit.

Se nærmere på Renault Clio

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Renault Captur

Hvorfor skal jeg lease Renault Clio hos LEASING DK?

Den populære Renault Clio har god plads og kørekomfort, og den kompakte størrelse gør den nem at komme omkring med og parkere, uanset hvor du er.

Vælger du hybrid-udgaven får du elektrisk kørsel, som er med til at forbedre brændstoføkonomien, uden du skal huske at lade bilen op.

Hos LEASING DK hjælper vi dig gerne med at sammensætte en leasingaftale, som passer til dit kørselsbehov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Renault Clio?

Beskatningsgrundlaget på Renault Clio afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Renault Clio som hybrid eller elbil?

Ja, Renault Clio fås i en hybrid-udgave, der hedder Clio E-Tech Hybrid. Her er der et 1,2 kWh batteri, som understøtter motoren under kørsel. Ved bykørsel kan den køre på el i op til 80% af tiden. Batteriet lades op under kørsel, så der skal ikke ladekabler til. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Renault Clio?

Der er forskel på bagagerummets størrelse fra benzinudgaven til hybridudgaven af Renault Clio.

Benzinudgaven kan have 391 liter, og med bagsæderne lagt ned, kan der være 1069 liter.

Hybriden kan have 301 liter, og med bagsæderne lagt ned, kan der være 921 liter.

Hvor meget må Renault Clio trække?

Der må være 900 kg på anhængertrækket på Renault Clio.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Renault Clio

LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.