C4 CL 20.026.010

ELEGANT OG SPORTY

Citroën C4 - banebrydende coupé SUV

Med sit lækre coupédesign skiller Citroën C4 sig ud i mængden af familiebiler. Det er en aerodynamisk og rummelig bil, der byder på masser af komfort og køreglæde.

LÆKKER CROSSOVER

Erhvervsleasing af Citroën C4 – unik, rummelig og komfortabel

Med erhvervsleasing af Citroën C4 får du en mellemklassebil, der virkelig har forandret sig gennem årene. Produktionen startede i 2004, og den er nu i tredje generation, som blev præsenteret i 2020. Her er bilen gået væk fra hatchback-designet og har fået et coupé SUV-design, som virkelig får bilen til at skille sig ud. Den har stadig Citroëns velkendte frontparti, der er designet efter mærkes nye signatur med stort vinkellogo.

Den er rummelig, komfortabel og drives af en solid benzinmotor, og den fås både med manuelt gear og med automatgear. Med den orange standardlak lyser den op, når den kommer kørende, og den høje indstigning gør den nem at sætte sig ind i, og du har et godt overblik over vejen fra førersædet.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Citroën C4 som din nye firmabil, og vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der er tilpasset dit behov. Service, forsikring og brændstofkort kan indgå i prisen. Herunder kan du se eksempler på leasingaftaler og beskatningsgrundlag.

Priser for leasing af Citroën C4

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste, så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • C4 Thumbnail
  C4
  F VTR Sport

  VTR Sport er en udgave som er spækket med lækkert udstyr.

  Udvalgt standardudstyr til VTR Sport-udgaven.

  • 18" alufælge
  • Bakkamera
  • 10" Touchscreen
  • Trådløs AppleCarPlay
  • Klimaanlæg
  • Udvidet skiltegenkendelse
  • Varme i forsæder
  • Parkeringssensor bag
  • Citroën Advanced Comfort sæder
  • F VTR Sport 1.2 PureTech 130 Aut
   48 måneder, 15.000 km per år, 38.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.637 kr./md.
   Beskatning fra 252.541 kr.
 • C4 Thumbnail
  C4
  F VTR Sport

  VTR Sport er en udgave som er spækket med lækkert udstyr.

  Udvalgt standardudstyr til VTR Sport-udgaven.

  • 18" alufælge
  • Bakkamera
  • 10" Touchscreen
  • Trådløs AppleCarPlay
  • Klimaanlæg
  • Udvidet skiltegenkendelse
  • Varme i forsæder
  • Parkeringssensor bag
  • Citroën Advanced Comfort sæder
  • F VTR Sport 1.2 PureTech 130 Aut
   48 måneder, 15.000 km per år, 38.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.637 kr./md.
   Beskatning fra 252.541 kr.
C4 CL 20.026.016

Citroën C4 med benzinmotor og automatgear

Den nuværende udgave af Citroën C4 er tredje generation, og den har designmæssigt fået en overhaling med sit coupé SUV-design, der får bilen til at fremstå mere luksuriøs og lækker. Komforten er stadig i top, ligesom der er masser af udstyr i bilen.

På motorfronten har der også været ændringer. Tidligere har det været muligt at få Citroën C4 med dieselmotor, men der er for tiden kun benzinudgaver på programmet. Den har to motorer at vælge mellem: 1,2 liters motor med 100 hk og sekstrins manuelt gear eller en 1,2 liters motor med 130 hk og ottetrins automatgearkasse.

Det er en ny generation Euro 6d PureTech benzinmotorer, der alle har Stop & Start.

C4 CL20.024.0160

Vælg det rette udstyrsniveau

Der er et godt udstyrsniveau i Citroën C4, som har de vigtigste teknologier indenfor komfort, multimedier og sikkerhed. Hvilket udstyrsniveau du skal vælge, afhænger selvfølgelig af hvor meget udstyr du har brug for, ligesom prisen spiller ind.

Under overskriften ”Leasingpriser på Citroën C4” kan du se, hvilke varianter vi kan lease til dig lige her og nu. Det gælder både i forhold til motor og udstyr. Her er der en liste over, hvilket udstyr der er i de forskellige udgaver.

Ønsker du en specifik variant, der ikke findes på listen, så kontakt os gerne. Vi kan lease de fleste biler, og derfor kan det være, at vi kan finde netop din drømmebil gennem vores kontakter.

C4 CL 20.026.030

Rummeligt bagagerum og mulighed for anhængertræk

Der er et rummeligt bagagerum i Citroën C4, hvor der er plads til 380 liter. Som standard er der splitbagsæde, og hvis alle bagsæder er lagt ned, får du plads til hele 1250 liter i bagagerummet.

Det er også muligt at få anhængertræk på bilen, og den må trække op til 1000 kg for udgaven med manuelt gear, mens udgaven med automatgear må trække op til 1250 kg.

Bilen har følgende udvendige dimensioner: Højde 152,5 cm, bredde 203,2 cm og længde på 436 cm.

Se nærmere på Citroën C4

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Citroën C4

Hvorfor skal jeg lease Citroën C4 hos LEASING DK?

Komfort, lækkert design og god plads. Der er mange grunde til at vælge Citroën C4 som din kommende firmabil.

Hos LEASING DK sammensætter vi en erhvervsleasingaftale, som matcher dit behov, og vi tilbyder nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger, så vi kan også lave en aftale til dig.

Serviceaftale, forsikring og brændstofkort kan indgå i aftalen, så der altid er styr på biløkonomien.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Citroën C4?

Beskatningsgrundlaget på Citroën C4 afhænger af, hvilken model du vælger. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Citroën C4 som hybrid eller elbil?

Ja, Citroën C4 fås i en fuldelektrisk udgave, der hedder ë-C4.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Citroën C4?

Der er plads til 380 liter i bagagerummet, og når bagsæderne er lagt ned, kan der være op til 1250 kg.

Hvor meget må Citroën C4 trække?

Citroën C4 med manuelt gear må trække op til 1000 kg, mens udgaven med automatgear må trække op til 1250 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Citroën C4

Citroën C4 Aircross har været populær blandt anmelderne. 

 

 • "Ny Citroën C4 ser vild ud, men skal konkurrere mod biler som VW Golf"
 • " Citroën er kendt for specielt design og super komfort. Den nye Citroën C4 er ingen undtagelse"
 • "Den nye Citroën C4 byder sig til med et spændende design, en skøn affjedring og valg mellem benzin-, diesel og elmotorer."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.