Leasing af Peugeot 308

Peugeot 308 blev i sin nuværende udgave introduceret i 2013, og lige netop den model menes at have haft en afgørende betydning for, at koncernen bag Peugeot - PSA - igen begyndte at skabe sorte tal på bundlinjen.

Oprindeligt kom den første Peugeot 308 på banen i 2008, hvor den afløste Peugeot 307, der igen var en afløser for 306. Men med anden generation af Peugeot 308 blev c-segment-modellen endnu en Peugeot, der kom til at passe ind i den øvrige flåde af bilmodeller, der alle ender på 8-tallet.

Peugeot 308 er det franske mærkes svar på en Volkswagen Golf eller en Ford Focus - og gennem mange år har Peugeot 308 været blandt de bedst sælgende modeller i sin klasse. Både i Danmark og i udlandet.

Den nuværende Peugeot 308 opnåede at blive kåret som Car of the Year 2014 og globalt set er Peugeot 308 den vigtigste model for koncernen bag. 

Peugeot 308 er lig med lækkerhed

Både som hatchback og som stationcar er Peugeot 308 en yderst tiltalende bil både at se på og at køre i. Faktisk betragtes den af mange - almindelige brugere såvel som eksperter - som en af de lækreste og mest velkørende biler til prisen i en hård klasse, hvor biler som Skoda Octavia, Ford Focus og Volkswagen Golf huserer.

Især køreegenskaberne, det udvendige design og den gennemført dejlige førerplads tager kegler hos mange. Du skal lease en Peugeot 308, hvis du er ude efter en bil, der leverer hver eneste dag året rundt. Peugeot har med sin 308 faktisk formået at skabe en bil, der skiller sig ud fra flokken.

Kontakt os

Peugeot 308 skal du selvfølgelig lease som firmabil hos LEASING DK. Vi har mange års erfaring - og vi er klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information, uanset hvilken variant du har lyst til at få fingrene i.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Peugeot 308 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Peugeot 308 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Peugeot 308

Her kan du lease bil med et smil