DS 7 2022 Crossback Front

Sofistikeret SUV

DS 7 Crossback skiller sig ud på vejene

Med erhvervsleasing af DS 7 Crossback får du en iøjnefaldende SUV med et luksuriøst og sofistikeret design. Og med E-Tense-udgaven kan du køre op til 62 km på ren el.

Kompromisløs kvalitet

Erhvervsleasing af DS 7 Crossback og E-Tense
– luksuriøs SUV med elegant design

Med sit karakteristiske kølergitter, hvor DS-logoet er centralt placeret, og de muskuløse linjer skiller designet på DS 7 Crossback sig virkelig ud. Bilens luksuriøse ydre følges op af interiøret, som også er nøje udvalgt. Med en høj indstigning og et godt overblik fra førersædet bliver kørslen komfortabel og afslappende.

DS 7 Crossback fås med dieselmotor eller som plug-in hybrid i E-Tense-modellen, og begge udgaver er med automatgear. Med et batteri på 13,2 kWh kan den køre op til 62 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Du kan vælge erhvervsleasing af DS 7 Crossback eller E-Tense som firmabil. Herunder kan du se eksempler på leasingaftale og beskatningsgrundlag for de forskellige modeller. LEASING DK hjælper dig gerne med at sammensætte en aftale efter dine behov.

Priser for leasing af DS 7

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

DS 7 2022 Crossback Front 3

DS 7 Crossback med automatgear og som plug-in hybrid

DS 7 Crossback har et sofistikeret design med det karakteristiske kølergitter DS Wings, hvor DS-logoet har en central placering i midten. Bilen har muskuløse linjer og et luksuriøst design, hvor detaljer og materialer er nøje udvalgt. Lyssignaturen er et af kerneelementerne i brandets design, og det er både iøjnefaldende og funktionelt.

DS 7 Crossback er en SUV med høj indstigning, og det giver et godt overblik over vejen. Den fås med dieselmotor på 130 hk eller som plug-in hybrid i udgaven E-Tense. Begge motorer er med 8-trins automatgearkasse (EAT8), som giver et hurtigt og glidende gearskifte, hvor der ikke mistes trækkraft, når der skiftes gear.

DS 7 Crossback E-Tense har en kombineret el- og benzinmotor. Batteriet er på 13,2 kWh, og den kan køre op til 62 km på ren el. Herefter tager benzinmotoren på enten 225 hk eller 300 hk (med 4-hjulstræk) over. E-Tense har et moment på 360 eller 520 Nm afhængig af udgaven.

DS 7 2022 Crossback Cockpit

Vælg mellem varianterne Performance Line og Opera

Filosofien bag DS-designet er, at man kan få personlig styling, og derfor har DS 7 Crossback to designsignaturer: Performance Line og Opera. Både ind- og udvendigt er der forskel på de to linjer, hvor Performance Line er med sorte lister med glimmertekstur og sort Art Basalt Alcantara indtræk, er Opera med udvendige kromlister og sort Premium Nappa læderindtræk.

Det er også værd at fremhæve DS Active LED Vision, som er standard i E-Tense, mens det i bilen med dieselmotor fås i Opera-udgave. Her består forlygterne af en primær LED-lygte samt tre drejelige LED-moduler, som giver mulighed for forskelligt lys. Lyset bliver tilpasset kørslen, så du får det optimale lys på landevej, motorvej eller i regnvejr. Der er i alt seks forskellige funktioner.

DS 7 2022 Crossback Bagagerum

Fyldt med sikkerhedsudstyr og rummeligt bagagerum

Der er styr på sikkerheden i DS 7 Crossback, og som standard er der en 12” HD touchskærm, hvor du har direkte adgang til bilens mange funktioner. Her kan din smartphone tilsluttes via Bluetooth, og du kan bruge blandt andet Apple CarPlay.

DS 7 Crossback har et bakkamera med parkeringssensor for og bag samt DS Connected Pilot, som er en kombination af fartpilot og vejbaneassistent. Den sørger for, at bilen holder sikker afstand til forankørende og samtidig bliver i midten af vejbanen. I Opera-udgaven er der desuden Advanced Safety Pack og DS Active Scan Suspension med kamera, som analyserer blandt andet vejen, bilens hastighed og rattets vinkel for at tilpasse affjedringen og sikrer maksimal kørekomfort.

Bagagerummet er et af de største i klassen med 555 liter. Der er en stor bagklap og bagagerumsbunden er i høj position, og det gør det nemt at læsse bilen. Lægges sæderne ned, er der plads til 1752 liter. Er bilen med anhængertræk, kan den trække op til 1450 kg (med bremser).

Se nærmere på DS 7

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om DS 7

Hvorfor skal jeg lease DS 7 Crossback hos LEASING DK?

DS 7 Crossback har et design, der er både luksuriøst og sofistikeret, og den emmer af kvalitet. Det er en SUV med høj indstigning, og det giver et godt overblik over vejen. Med masser af teknologisk udstyr er du virkelig godt kørende.

Hos LEASING DK får du en skræddersyet leasingaftale, som passer til dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på DS 7 Crossback?

Beskatningsgrundlaget på DS 7 Crossback afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes DS 7 Crossback som hybrid eller elbil?

Ja, DS 7 Crossback findes som plug-in hybrid i modellen, der hedder E-Tense. Den kører op til 62 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på DS 7 Crossback?

DS 7 Crossback kan have op til 555 liter i bagagerummet, og når bagsæderne lægges ned, er der plads til 1752 liter. 

Hvor meget må DS 7 Crossback trække?

DS 7 Crossback må have op til 1450 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om DS 7

  • "Det franske luksusmærke DS tager strøm på dig med vanvittig luksus og nu en elmotor i DS 7 Crossback med endelsen E-Tense"
  • "Haute Couture med afgiftsrabat. Hvilket Pariser modehus havde lige set den komme."
  • "Den vilde franske SUV-luksusbil DS 7, er nu blevet til en plugin-hybrid med 300 HK "
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.