Populær crossover

Volvo XC60 Recharge er en sublim SUV

Rummelig, komfortabel og fyldt med sikkerhed. Med erhvervsleasing af Volvo XC60 Recharge får du en af de mest populære modeller hos Volvo.

Storsælgende crossover

Erhvervsleasing af Volvo XC60 Recharge
– intelligent plug-in hybrid med masser af udstyr

Volvo XC60 Recharge er en mellemstor SUV, og modellen er en af de bedst sælgende biler hos Volvo. Den er rummelig, praktisk og alsidig, og den har det ikoniske frontgitter og Thors Hammer lygtedesign, som kendetegner Volvo. Indvendigt byder den også på en luksuriøs følelse, og med indbygget Google services er det nemt at komme frem og samtidig have underholdning undervejs.

Sikkerheden er som altid hos Volvo i top, og de mange teknologier hjælper med at gøre kørslen mere behagelig. Med den høje indstigning og gode overblik over vejen sidder man godt i XC60 Recharge. Alle Volvos biler fås med elmotor, og Volvo XC60 Recharge er en plug-in hybrid, som giver dig op til 77 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Volvo XC60 Recharge som din nye firmabil. Vi hjælper dig med at sammensætte en aftale, der matcher dine behov, og ønsker du service, forsikring og brændstofkort, kan vi også klare det.

Priser for leasing af Volvo XC60

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Volvo XC60 2024 Thumbnail
  Volvo XC60
  Plus Bright VBL

  Plus-udstyrspakke med Bright eksteriør til benzin- eller dieselmotor. Denne udgave er lavet særligt til erhvervsleasing.

  • T6 PHEV Plus Bright VBL AWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 92.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.359 kr./md.
   Beskatning fra 615.003 kr.
 • Volvo XC60 2024 Thumbnail
  Volvo XC60
  Plus Dark VBL

  Plus-udstyrspakke med Dark eksteriør til benzin- eller dieselmotor. Denne udgave er lavet særligt til erhvervsleasing.

  • T6 PHEV Plus Dark VBL AWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 92.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.359 kr./md.
   Beskatning fra 615.003 kr.
 • Volvo XC60 2024 Thumbnail
  Volvo XC60
  Plus Bright VBL

  Plus-udstyrspakke med Bright eksteriør til benzin- eller dieselmotor. Denne udgave er lavet særligt til erhvervsleasing.

  • T6 PHEV Plus Bright VBL AWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 92.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.359 kr./md.
   Beskatning fra 615.003 kr.
 • Volvo XC60 2024 Thumbnail
  Volvo XC60
  Plus Dark VBL

  Plus-udstyrspakke med Dark eksteriør til benzin- eller dieselmotor. Denne udgave er lavet særligt til erhvervsleasing.

  • T6 PHEV Plus Dark VBL AWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 92.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.359 kr./md.
   Beskatning fra 615.003 kr.
Volvo Xc60 2018 Eksterior Suv Thors Hammer Laekker Front

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid med lang rækkevidde

Denne mellemstore SUV er en af de bedst sælgende biler hos Volvo, og det forstår man godt. Volvo XC60 Recharge er rummelig og alsidig, den har et elegant design og en høj indstigning, som giver et godt overblik over vejen.

Indvendigt er bilens interiør skabt til at gøre køreturen nem og behagelig, og du har alt indenfor rækkevidde på forsædet. Panorama el-soltaget, som er standard, giver desuden et godt lysindfald i bilen.

Volvo XC60 Recharge er en plug-in hybrid, som kører op til 77 km på ren el, og dermed kan mange ture i hverdagen klares på ren el. Herefter tager benzinmotoren over, så du ikke skal tænke over rækkevidden på de længere ture. Benzin- og elmotoren har en kombineret ydelse op til 455 hk. Alle XC60 Recharge er med automatgear.

Volvo XC60 2018 1600 75

Veludstyret Core til topmodellen Ultimate

Der er masser af udstyr i Volvo XC60 Recharge, og standardpakken hedder Core. Listen er lang, men du får blandt andet Air Quality System, Care Key, 12,3” digital instrumentering, el-styret bagklap, 9,3” touchskærm, integreret Google services, trådløs opladning af smartphone, kørecomputer, LED-forlygter, panorama el-soltag med el-solgardin, tyverialarm og klimaanlæg.

Plus indeholder derudover fuld LED-forlygter, interiørbelysning og armlæn med kopholder på bagsæderne. Højeste niveau er Ultimate, som derudover indeholder 20” fælge, Harman Kardon Premium Sound audio, Head Up display og 360 grader parkeringskamera inkl. p-sensorer på siden.

Derudover kan der tilvælges en klimapakke med opvarmet rat, varme i bagsædet og varme i sprinklerdysser.

Volvo XC60 2018 1600 80

Indbygget Google, masser af sikkerhed og rummeligt bagagerum

Google Maps, Google Assistent og Google Play er alle integreret i Volvo XC60 Recharge. Google Maps er navigation, og du får trafikinformationer i realtid, så du altid kommer på den bedste rute. Med Google Assistent siger du blot ”Hey Google”, og så er du i gang med rutevejledninger, underholdning eller opkald til familie og venner. Google Play er en evig kilde til underholdning, og her kan du bruge både apps og tjenester til at gøre turen sjovere.

Volvo er kendt for at have en høj sikkerhed, og det er ingen undtagelse på XC60 Recharge. Der er masser af sikkerhedsteknologi i bilen, der hjælper med blinde vinkler, når du bakker, bremser for at undgå kollision og giver dig parkering med fuldt overblik. En ekstra smart ting ved denne bil er nøglen, som kan kodes til en maksimal hastighed. Så lånes bilen ud til andre, kan du bestemme, hvor hurtigt der maksimalt må køres i den.

Bagagerummet er også værd at nævne, for her er der plads til 468 liter. Og der må være 2250 kg på anhængertrækket.

Se nærmere på Volvo XC60

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Volvo XC60

Hvorfor skal jeg lease Volvo XC60 Recharge hos LEASING DK?

Volvo XC60 Recharge er en af de mest populære modeller hos Volvo, og den storsælgende SUV er ligesom resten af Volvos modeller blevet elektrificeret.

Det er dog kun delvist, så det er en plug-in hybrid, men den giver dig op til 77 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Med masser af udstyr og højt sikkerhedsniveau er XC60 Recharge et populært valg.

Du kan lease den hos LEASING DK, hvor vi kan sammensætte en aftale, der matcher dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Volvo XC60 Recharge?

Beskatningsgrundlaget på Volvo XC60 Recharge afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Volvo XC60 Recharge som hybrid eller elbil?

Ja, Volvo XC60 Recharge er en plug-in hybrid, som kombinerer en benzinmotor med en elmotor og batteri. Den kører op til 77 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Volvo XC60 Recharge?

Der er plads til 468 liter i Volvo XC60 Recharges bagagerum.

Hvor meget må Volvo XC60 Recharge trække?

Volvo XC60 Recharge må have 2250 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volvo XC60

 • "Volvo XC60 er en veldesignet og velkørende bil med en effektfuld motor. Køreegenskaberne er gode og behagelige."
 • "Allerede før man sætter sig bag rattet, er stemningen i top. Med den nye XC60 lægger svenskeren sig på linje med de bedste i denne gruppe."
 • "Volvo-søstermærket Polestar hjælper med ekstra kræfter og en meget speciel undervogn til Volvo XC60."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.