Toyota Corolla 2021 Cross Koerebillede

POPULÆR FAMILIEBIL

Toyota Corolla: 5-dørs Hatchback eller Touring Sports stationcar

Corolla er en ikonisk model over hele verden og en af verdens mest solgte bilmodeller. Med erhvervsleasing af Toyota Corolla får du en bil, der passer til hele familien.

Still going strong

Erhvervsleasing af Toyota Corolla som firmabil
med fordelagtig beskatningspris

Corolla har eksisteret siden 1966 og har en årrække været en af de mest populære modeller fra Verdens største bilmærke. Herhjemme var der også stor interesse, da Corolla efter i en årrække at have været erstattet med den nu udgåede Auris, kom tilbage i en helt ny udgave i 2018 og for første gang som stationcar.

Corolla har vundet prisen som Årets Bil i en række lande. Den kommer med Toyotas gennemprøvede og anerkendte hybridmotorer, men fås endnu ikke som plug-in hybrid. Touring Sports stationcar-udgaven deler også platform med Suzuki Swace.

Vælg erhvervsleasing af Toyota Corolla og få en leasingaftale hos LEASING DK fyldt med fordele. Også når du vil lease Toyota Corolla. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi også Danmarks (måske) mest fleksible leasingløsninger som kan tilpasses dine ønsker og behov.

Priser for leasing af Toyota Corolla

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Toyota Corolla 2022 Touring Sport Thumbnail
  Corolla
  F Style

  Den veludstyret Style kommer med bl.a. regnsensor og tonede ruder i bag

  • 17" alufælge
  • Stof/del-læder
  • Bagagerumsbelysning LED
  • BI- LED lys
  • Automatisk foldbare sidespejle m. varme
  • Regnsensor
  • Ambientebelysning
  • Mørktonede ruder, bag
  • Aut. nedblændeligt bakspejl
  • 1.8 140hk Hybrid F Style auto - Safety
   48 måneder, 15.000 km per år, 49.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.458 kr./md.
   Beskatning fra 334.663 kr.
  • 1.8 140hk Hybrid F Style auto
   48 måneder, 15.000 km per år, 48.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.367 kr./md.
   Beskatning fra 325.783 kr.
 • Toyota Corolla 2022 Touring Sport Thumbnail
  Corolla
  F Style

  Den veludstyret Style kommer med bl.a. regnsensor og tonede ruder i bag

  • 17" alufælge
  • Stof/del-læder
  • Bagagerumsbelysning LED
  • BI- LED lys
  • Automatisk foldbare sidespejle m. varme
  • Regnsensor
  • Ambientebelysning
  • Mørktonede ruder, bag
  • Aut. nedblændeligt bakspejl
  • 1.8 140hk Hybrid F Style auto - Safety
   48 måneder, 15.000 km per år, 49.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.458 kr./md.
   Beskatning fra 334.663 kr.
  • 1.8 140hk Hybrid F Style auto
   48 måneder, 15.000 km per år, 48.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.367 kr./md.
   Beskatning fra 325.783 kr.
Toyota Corolla 2021 Cross Profil

Hybridmotor med CVT-automatgear

Du kan vælge mellem to forskellige hybridmotorer til Corolla. En firecylindret 1,8 liters benzinmotor med 122 hk eller en 2,0 liters med 184 hk. Begge er med CVT-automatgear.

Accelerationstiden fra 0-100 km/t varierer fra omkring 11 sekunder for den mindre motor til omkring otte sekunder for den store.

Hybridteknologien betyder, at det mindre batteri i bilen lades op ved regenerering fra bremsning og motorbremsning. Samtidig kan batteriet og den mindre generator hjælpe benzinmotoren ved acceleration og tomgangskørsel, hvor motoren derfor slukkes, og man derved sparer brændstof. Ved lave hastigheder og ved opstart vil bilen kunne køre på ren el, men kun ganske kort tid. Derfor får du maksimal glæde af hybridteknikken ved lave hastigheder i byen.

Toyota Corolla 2021 Cross Cabine

Vælg mellem Essential, Active eller Elegant med Trek- eller GR Sport-pakke

Essential indeholder udstyr som 15” stålfælge, LED for- og baglygter med fjernlysassistent, 8” multimedieskærm med smartphone integration (Apple Carplay/Android Auto), bakkamera, nøglefri tænding, varme i forsæder, forsæde med elektronisk lændestøtte, 2-zonet klimaanlæg, 4,2” multiinformationsdisplay og sikkerhedsudstyr som nødbremseassistent, vognbaneassistent, advarsel ved vognbaneskift med aktiv styring, skiltegenkendelse og adaptiv fartpilot.

I Active får du yderligere udstyr som 16” alufælge, multifunktionslæderrat med varme, luftdyser bag, mørktonede ruder bag, ambientebelysning, 8” HD-skærm, trådløs Apple Carplay, Toyota Smart Connected app-services (gratis i 4 år), over-the-air opdateringer.

I Essential får du også 18” alufælge, LED High forlygter med intelligent fjernlysassistent, JBL-lydsystem, sportssæder, trådløs smartphoneoplader, sædeindtræk i dellæder, forlygtevaskere og Safety Plus sikkerhedsudstyr som Blind spot monitor, intelligent parkeringssensor, parkeringssensor for og bag, tågeforlygter og advarsel ved tværgående trafik.

Til Active-udgaven kan du også vælge en TREK-pakke med andre designelementer ude og inde og en undervogn der er hævet 20 mm. Eller en GR Sport-pakke med blandt andet GR-S for- og bagkofanger, 18” alufælge og LED High forlygter.

Toyota Corolla 2019 Touring Bagage

Rummeligt bagagerum og anhængertræk

Som hatchback er Corolla 437 cm lang og 143,5 cm høj. Touring Sports har en længde på 465 cm og samme højde.

Bagagerummet i hatchback-udgaven kan rumme 361 liter. (2,0 motor: 313 liter). Stationcar-udgaven kan rumme hele 596 liter (2,0 motor: 581 liter).  

Uanset udgave og motorvariant må Corolla med anhængertræk trække 750 kg på krogen.

Se nærmere på Toyota Corolla

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Toyota Corolla

Hvorfor skal jeg lease Toyota Corolla hos LEASING DK?

Skal Toyota Corolla være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK, hvor du får nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Vi sammensætter en aftale efter dine behov, og både service, forsikring og brændstofkort kan være en del af leasingaftalen.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Toyota Corolla?

Beskatningsgrundlaget på Toyota Corolla afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Toyota Corolla som hybrid eller elbil?

Ja, Toyota Corolla fås med hybrid-motor. Her hjælper et mindre batteri benzinmotoren ved for eksempel start og acceleration, og det sparer brændstof. Samtidig kan den ved lave hastigheder køre på ren el. Batteriet lades automatisk op under kørsel.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Toyota Corolla?

Størrelsen på Toyota Corollas bagagerum afhænger af modellen.

Hatchbacken kan have 361 liter (2,0 motor: 313 liter), mens stationcar-udgaven kan have 596 liter (2,0 motor: 581 liter).

Hvor meget må Toyota Corolla trække?

Toyota Corolla må have 750 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Toyota Corolla

 • "Toyotas bestræbelser hen imod at være mere ungdommelig slår ikke kun igennem på designet, men også på køreegenskaberne."
 • "Toyota Corolla med stort bagagerum og lille hybridmotor"
 • "Toyota storsælger hybridbiler, men selvom de konstant forbedrer teknologien, er automatgearet en akilleshæl. Den genopståede Corolla fås med to hybridmotorer, og den kraftige er bedst, men også den har en hage."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.