Audi Q7 TSFI 2024 Forfra (1)

Rummelig SUV

Audi Q7 - dynamisk, effektiv og æstetisk

Med erhvervsleasing af Audi Q7 får du en velkørende plug-in hybrid, der giver op til 83 km på ren el. Forbedret brændstofforbrug kombineret med komfort og fremragende præstationer. 

Book møde

Plug-in hybrif

Erhvervsleasing af Audi Q7 - rummelig luksus-SUV 

Audi Q7 TFSI e er navnet på denne store og rummelige luksus-SUV, der har fået en ny, forbedret plug-in hybriddrivlinje. Den kører op til 83 km på ren el, inden benzinmotoren tager over, og du får derfor både elektrisk kørsel og ingen bekymringer om opladninger på lange ture. 

Med Audi Q7 får du en luksuriøs og rummelig SUV, der har fantastisk komfort og fremragende præstationer. Den er dynamisk, æstetisk og elegant. Med Audis velkendte kvalitet, masser af udstyr og teknologi får du en virkelig velkørende bil. Og så er den også familievenlig og byder på tre individuelle sæder. 

Med erhvervsleasing af Audi Q7 får du en rummelig SUV, der virkelig imponerer med plads, komfort og køreglæde. Hos LEASING DK kan vi hjælpe med en attraktiv erhvervsleasingaftale, og vi sammensætter aftalen præcis efter dine ønsker. 

Kontakt os

Priser for leasing af Audi Q7

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Audi Q7 TSFI 2024 Thumbnail
  Q7
  F S Line

  Audi Q7 S Line er udgaven med de skarpe sporty detaljer.

  Udvalgt standardudstyr til S Line-udgaven.

  • 20" alufælge
  • Matrix LED-forlygter og LED-baglygter
  • S line eksteriørpakke
  • Ambientebelysningspakke plus
  • Betjeningselementer i sort højglans med haptisk feedback samt aluminiumslook i interiøret
  • Multifunktionsrat i læder, 3-eget, med skiftekontakter og ratvarme
  • S line interiørpakke
  • Assistentpakke parkering med remote parkeringsassistent plus
  • Adaptiv luftundervogn sport
  • 55 TFSI e F S Line Quattro Tiptronic
   48 måneder, 15.000 km per år, 134.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 8.657 kr./md.
   Beskatning fra 920.001 kr.
  • 60 TFSI e F S Line Quattro Tiptronic
   48 måneder, 15.000 km per år, 156.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 10.173 kr./md.
   Beskatning fra 1.080.000 kr.
 • Audi Q7 TSFI 2024 Thumbnail
  Q7
  F S Line

  Audi Q7 S Line er udgaven med de skarpe sporty detaljer.

  Udvalgt standardudstyr til S Line-udgaven.

  • 20" alufælge
  • Matrix LED-forlygter og LED-baglygter
  • S line eksteriørpakke
  • Ambientebelysningspakke plus
  • Betjeningselementer i sort højglans med haptisk feedback samt aluminiumslook i interiøret
  • Multifunktionsrat i læder, 3-eget, med skiftekontakter og ratvarme
  • S line interiørpakke
  • Assistentpakke parkering med remote parkeringsassistent plus
  • Adaptiv luftundervogn sport
  • 55 TFSI e F S Line Quattro Tiptronic
   48 måneder, 15.000 km per år, 134.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 8.657 kr./md.
   Beskatning fra 920.001 kr.
  • 60 TFSI e F S Line Quattro Tiptronic
   48 måneder, 15.000 km per år, 156.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 10.173 kr./md.
   Beskatning fra 1.080.000 kr.
Audi Q7 TSFI 2024 Forende (1)

Audi Q7 TSFI e med firehjulstræk

Audi Q7 TSFI e er en plug-in hybrid, og den fås i Danmark i to varianter: 55 TFSI e og 60 TSFI e. Begge udgaver er med et 22 kWh-batteri og elmotor, der giver ren elektrisk kørsel op til 83 km. Og de er begge quattro-udgaver, som er Audis velkendte firehjulstræk.

55-udgaven yder op til 290 kW (394 hk), og den kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder. 60-udgaven yder op til 360 kW (490 hk) og kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,0 sekunder.

Bilen har fire køreindstillinger, hvor du kan vælge om du vil køre rent elektrisk med EV-mode eller en af hybrid-indstillingerne Auto og Hold, ligesom den har Charge-mode.

Audi Q7 TSFI 2024 Forsaederne (1)

Audi Q7 fås som veludstyret S line Edition

Audi har valgt at lancere Q7 i én udstyrsudgave, nemlig den veludstyrede S line Edition.

Listen over udstyr er lang og tæller blandt andet Matrix LED-for- og baglygter, el-indstillelige forsæder og førersæde med memory, adaptiv luftundervogn sport, Audi virtual cockpit og assistentpakke Tour. 

Dertil kan tilvælges forskellige designpakker. Hos LEASING DK hjælper vi gerne med at sammensætte bilen, så den lever op til dine ønsker og behov.

Audi Q7 TSFI 2024 Skraa Bagfra (1)

Rummelige Audi Q7 med tre individuelle sæder

Audi Q7 er en veloplagt familiebil med masser af plads. Den har tre individuelle bagsæder - alle med Isofix, så der også er mulighed for at sætte en autostol op på alle sæder. 

Der kan være op til 563 liter i bagagerummet. Bagsæderne kan lægges ned en for en, og når alle er lagt ned, kan der være op til 1863 liter. På anhængertrækket kan den trække helt op til 3500 kg, hvis der er bremser på anhængeren.

Der er altså masser af plads og komfort, uanset hvor du sidder i Audi Q7, og det er en af de store fordele i denne SUV. Læg dertil det flotte design og mange luksuriøse detaljer, og du får en veludført bil.

Se nærmere på Audi Q7

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Audi Q7

Hvorfor skal jeg lease Audi Q7 hos LEASING DK?

Audi Q7 er en virkelig gennemført luksus-SUV, der leverer på både køreoplevelse, komfort og plads. Den har en ny plug-in hybridmotor, der kører op til 83 km på ren el. Der er masser af udstyr og teknologi i bilen, som kan tilpasses dine behov ved forskellige tilvalg.

Der er altså mange grunde til at vælge Audi Q7 som din nye firmabil. Hos LEASING DK hjælper vi med at sammensætte en erhvervsleasingaftale, der er skræddersyet til din virksomhed.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Audi Q7?

Beskatningen på Audi Q7 afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Audi Q7?

Der er god plads i Audi Q7, som rummer op til 563 kg, og helt op til 1863 liter, når bagsæderne er lagt ned.

Hvor meget må Audi Q7 trække?

Audi Q7 må trække helt op 3500 kg, hvis der er bremser på anhængeren.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Audi Q7

 • "SUV’en er vitterligt en kæmpe. 506 cm lang, næsten 2 meter bred og 174 cm høj. Intimiderende, men det ér biler i denne klasse bare, og det er både størrelse og design, der gør det. "
 • "Den er blevet bedre til at manøvrere ved lave hastigheder og mere stabil ved høje hastigheder, hvis man altså bestiller bilen med firehjulstyring, som er blevet optimeret til at give en mindre venderadius."
 • "Den nye PHEV-udgave af Audi Q7 er både kompetent og genial. Den kommer udelukkende med en forrygende og forførende 6-cylindret drivlinje, med masser af power og underspillet overskud."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.

Audi