Leasing af Ford Focus

Med den nye Ford Focus får du masser af køreglæde og en rigtig god komfort. Du kan lease modellen både som femdørs hatchback og laber stationcar.

Ford Focus har været et stort hit på markedet for firmabiler, lige siden modellen blev introduceret i 1998.

Allerede dengang lagde Ford Focus ud med at blive kåret til Årets Bil i Danmark - og i dag er den velkørende Ford-model fortsat en af de mest populære biler i sin klasse.

Med den nye Ford Focus får du endnu mere køreglæde og god komfort, og ydermere er Ford Focus pakket ind i meget mere sikkerhedsudstyr.

Den nyeste version er femte generation, og at dømme efter eksperterne er det også den bedste bil på markedet lige nu - i hvert tilfælde i c-segmentet. Det kan du læse mere om i en lang række anmeldelser, som vi linker til herunder.

Yderst attraktiv beskatning

Som altid kan Ford Focus fås i et væld af forskellige udgaver, og både som hatchback og stationcar er bilen et oplagt valg som firmabil.

Beskatningen er særdeles attraktiv, og med en Ford Focus som nærmeste kollega er du klædt godt på til arbejdsdagen mange år ud i fremtiden.

Du skal lease en Ford Focus, hvis du vil have fingrene i en bil, der er overraskende godt støjdæmpet. Hvis du vil sidde helt formidabelt og samtidig have en veludstyret vogn, hvor adaptiv fartpilot kan vælges til.

Ford Focus er en formidabel firmabil

Oplevelse bag rattet i en Ford Focus er en formidabel oplevelse sammenlignet med, hvad der ellers er af muligheder i den prisklasse og i det segment.

Ford Focus findes i et utal af varianter med forskellige motorstørrelser og varieret udstyrsniveau.

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Ford Focus - kontakt os for yderligere information.

Kontakt os

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Ford Focus her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Ford Focus via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Ford Focus

Her kan du lease bil med et smil