Leasing af Ford Kuga

Ford Kuga kører som efter en snor. Den atletisk byggede SUV holde stilen både i skarpe sving og smalle stræder. Den bil skal altså prøves.

Et atletisk ydre og et aggressivt udtryk - det er sådan, man i første omgang møder Ford Kuga - Fords fine bud på en SUV.

Den første udgave blev sendt på markedet i 2008, og den blev en ganske fin succes fra begyndelsen. I 2012 kom anden generation på markedet, og Ford Galaxy gennemgik et større facelift i 2017.

I dag fremstår den højbenede model som et frisk pust i SUV-klassen, hvor det bestemt ikke er til at tage fejl af, at Kuga er og bliver en Ford. Og det er godt.

For det betyder, at bilen kører og styrer som en Ford - der er nemlig afregning med det samme, når man bevæger rattet.

Ford Kuga kører som efter en snor, og der er ikke noget med at krænge voldsomt eller sejle igennem et skarpt sving, som man ellers kender det fra mange store SUV-modeller.

Ford Kuga skiller sig ud

Med Ford Kuga kan du få dig en firmabil, der skiller sig ud og op fra mængden. Den er yderst veludstyret og er naturligvis ekviperet med alt moderne sikkerhedsudstyr.

Den store Ford Kuga er et behageligt bekendtskab, og du får en firmabil med masser af udstyr, sjæl og charme, hvis du vælger Ford Kuga.

Beskatningen er ganske attraktiv, og Ford Kuga findes i et utal af varianter med forskellige motorstørrelser og varieret udstyrsniveau.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Ford Kuga - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Ford Kuga her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Ford Kuga via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Ford Kuga

Her kan du lease bil med et smil