MERCEDES-BENZ FIRMABILER

Mercedes-Benz-stjernen i front signaleret høj klasse og kvalitet - og med en skarp leasing-aftale fra LEASING DK kan du sagtens få en firmabil med stjerne.

Et af de mere ikoniske bilmærker er Mercedes-Benz, der reelt er et bilmærke under Daimler-koncernen.

Selve navnet stammer fra datteren til Emil Jellinek - en fransk/østrigsk forretningsmand og bil-entusiast, som havde nære relationer til Daimler.

Den første Mercedes-model er fra 1901, og året efter får koncernen patent på navnet. Samtidig lanceres den tretakkede stjerne, der lige siden har været fast udstyr på enhver Mercedes-Benz-model.

Bedre sælgende end nogensinde

Den sydtyske bilproducent, der har sit domicil i Stuttgart, har altid stået for luksuriøse bilmodeller - men i de senere år har man formået også at skabe mere bredde i modelprogrammet. Mercedes-Benz E-klasse

I dag er Mercedes-Benz således bedre sælgende end nogensinde - og adskillige af bilerne er favoritter som firmabiler.

Ikke mindst C-klasse og E-klasse, der er som skabt til livet på landevejen.

Yderst succesfulde modeller

Der findes masser af varianter fra Mercedes-Benz, og også de mere "højbenede" udgaver er blevet yderst succesfulde.

Historisk set har Mercedes-Benz også en lang række ikoniske modeller på sit cv.

Den kantede Geländewagen, den ekstreme Pullman-limousine, den lynhurtige sølvpil samt modellen med mågevingerne for blot at nævne nogle få.

Komfort i kongeklassen

Mercedes-Benz er lig med komfort i kongeklassen - og med sådan en model mellem hænderne er du sikker på at arbejdslivet bliver en del mere overkommeligt.

Uanset hvilken Mercedes-Benz-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Mercedes-Benz herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil