C5 X CL 21.009.022

FRANSK FLAGSKIBSMODEL

Citroën C5 X - elegant, dynamisk og lækker

Citroën C5 X kom på markedet i 2021 som den nye flagskibsmodel fra det fransk mærke. Den kombinerer på smukkeste vis sedan, stationcar og SUV, og så er det en plug-in hybrid, der kører op til 60 km på ren el.

HARMONISK DESIGN

Erhvervsleasing af Citroën C5 X – komfortabel og vellykket firma- og familiebil

Citroën C5 X er en blanding af en sedan og stationcar med et twist af SUV. Den blev introduceret i 2021, hvor Citroën pustede nyt liv i D-segmentet, som er den store mellem klasse af biler. Med erhvervsleasing af Citroën C5 X får du en bil, der er velegnet som både business- og familiebil, og det skarpe design får den til at skille sig ud på landevejen. Den har en coupé-inspireret profil, og Citroëns v-formede lyssignatur er integreret på både front og bagende.

Twistet af SUV hænger blandt andet sammen med den gode frihøjde i bilen, som gør det nemt at stige ind. Samtidig får du et godt overblik over vejen, og det har været med til at gøre den type bil populær. For mange gør det nemlig køreturen mere behagelig. Komforten er ligeledes i top i denne nye flagskibsmodel fra det franske mærke, og det understreges af blandt andet sæderne, som har en særlig polstring med tykkere skum. Bilen skal prøves og opleves, og så er det en plug-in hybrid, der giver dig elektrisk kørsel i op til 60 km.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Citroën C5 X som din nye firmabil. Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der matcher dit behov. Service, forsikring og brændstofkort kan være en del af aftalen, så der er helt styr på biløkonomien.

Priser for leasing af Citroën C5 X

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

C5 X CL 21.009.007

Citroën C5 X plug-in hybrid med god rækkevidde

Designmæssigt består Citroën C5 X af det bedste fra flere verdener med kombinationen af sedan, stationcar og SUV. Også motormæssigt er der tale om en kombination, nemlig en plug-in hybrid-motor. Den kombinerer elmotoren med en benzinmotor, så du på de kortere ture kan nyde godt af den støjsvage elmotor, mens benzinmotoren gør de længere ture nemme, fordi du ikke skal tænke på opladning.

Den kører op til 60 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Den har en ottetrins automatisk gearkasse og er udstyret med 225 hk. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på 7,9 sekunder.

C5 X CL 21.009.011

Udstyrsniveauerne Concorde og Palais

Der er et godt udstyrsniveau på Citroën C5 X, hvor der er skruet godt op for teknologi og komfort. Med udstyrsniveauet Concorde får du blandt andet 19” alufælge, parkeringssensor for og bag, 10” touchskærm, trådløs Apple CarPlay, nøglefri adgang og automatisk to zoners klimaanlæg.

Opgraderer du til Palais, er der derudover bakkamera med vaskefunktion, navigation, 360 graders kamera, 12” touchskærm, head up display, adaptiv fartpilot, varme i forsæder og rat, ligesom der er elektrisk bagklap.

C5 X CL 21.009.014

Godt bagagerum og mulighed for anhængertræk

Der er god plads i bagagerummet – også til weekendens længere ture. Der kan være op til 485 liter i bagagerummet, og hvis bagsæderne lægges ned, er der plads til 1640 liter.

Er det ikke nok, kan du få anhængertræk på bilen. Den må trække op til 1350 kg (med bremser), og du kan derfor roligt sætte traileren med haveaffald bagpå bilen.

Se nærmere på Citroën C5 X

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Citroën C5 X

Hvorfor skal jeg lease Citroën C5 X hos LEASING DK?

Skal Citroën C5 X være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK.

Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der matcher præcis dit behov. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger.

Du kan få serviceaftale, forsikring og brændstofkort med i aftalen, og dermed er der styr på biløkonomien måned for måned.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Citroën C5 X?

Beskatningsgrundlaget på Citroën C5 X afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Citroën C5 X som hybrid eller elbil?

Ja, Citroën C5 X er en plug-in hybrid, og den fås kun med den type drivlinje. Der er altså ingen ren elbil.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Citroën C5 X?

Der er plads til 485 liter i bagagerummet på Citroën C5 X.

Hvor meget må Citroën C5 X trække?

Den må trække op til 1350 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Citroën C5 X

Citroën C5 Aircross har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. 

 

  • "En ny stor Citroën? Det kan ende med en fiasko, men den nye C5 X Plug-in Hybrid er klassisk Citroën: En vidunderlig langtursbil og et charmerende bekendtskab."
  • "Citroën har genfundet sin rolle som producent af biler med avanceret undervogn og iøjefaldende design. Som plugin-hybrid har Citroën C5 X tilmed fået et grønt islæt."
  • "Efter en længere (tænke)pause er Citroën tilbage i den store mellemklasse. Med et designmix fra en sedan, stationcar og SUV står den nye C5 X med et distinkt design, der fungerer forbløffende godt. Og så har de franske ingeniører husket, hvad der er vigtigst i en fransk flyder: Komfort."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.