Praktisk og funktionel

Renault Express - kompakt varebil til alle brancher

I den mindre ende af varebilsskalaen findes Renault Express. Med erhvervsleasing af Renault Express får du en kompakt varebil med 3,3 m³ i lastrummet.

Book møde

Varebil til alle erhverv

Erhvervsleasing af Renault Express – fleksibel, kompakt og rummelig

Renault Express er en erstatning for Dacia Dokker, som blev produceret af det Renault-ejede datterselskab Dacia, og den var populær på grund af dens rummelige størrelse og skarpe pris. Det samme gør sig gældende for Express. Komfort og sikkerhed er øget, designet opdateret, mens rummeligheden er der endnu, ligesom prisen også stadig er rigtig skarp.

Express er en varebil, som kan bruges til mange forskellige erhverv og brancher, og den har en stor skydedørsåbning, der gør det nemmere at pakke bilen. Også på steder, hvor du ikke kan bruge bagdørene. Med 3,3 m³ i lastrummet er der god plads til både værktøj, materialer og varer.

Med erhvervsleasing af Renault Express hos LEASING DK får du en fast månedlig ydelse, så du kender din biløkonomi, og samtidig binder du ikke penge i biler i virksomheden. Vi kan skræddersy en leasingaftale, så den for eksempel inkluderer service, forsikring og brændstofkort præcis efter dine ønsker.

Kontakt os

Priser for leasing af Renault Express

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Express5

Den robuste, komfortable og alsidige Renault Express

Renault Express er en varebil i den mindre ende af skalaen, og den er lanceret som en erstatning for Dacia Dokker. Dokker blev produceret af det Renault-ejede datterselskab Dacia, men fordi Dacia ikke længere skulle lave varebiler, er bilen rykket over i Renaults varebilsprogram. Det er der kommet Renault Express ud af.

Varebilens design er opdateret, så den lægger sig tæt op ad de større varevogne hos Renault med det C-formede LED-kørelys, den markante front og det robuste ydre. Indvendigt har komfort og sikkerhed fået en tand op.

En ting har ikke forandret sig, nemlig den alsidighed. Det er stadig en kompakt og praktisk varebil, som kan anvendes af mange forskellige erhverv. Den fås med enten 75 eller 95 hk dieselmotor med sekstrins manuelt gear.

Express19

Vælg udstyrsvariant: Standard eller Temp Tek

Der er to udstyrsvarianter at vælge mellem på Renault Express: Standard og Temp Tek. Standardudstyret indeholder blandt andet bagdøre med 180 grader åbning, LED-kørelys, plastgulv i varerum, hattehylde, ESP med Hill Start Assist og Extended Grip og radio med USB, DAB og Bluetooth.

Med Temp Tek-udgaven får du blindvinkelalarm, fartpilot, trådløs opladning, bakkamera, aircondition, parkeringssensor for og bag og automatisk nedblændelig bakspejl.

Derudover er det muligt at tilvælge forskellige ekstra udstyr som 8” display med navigation, smartphone-spejling og DAB eller nedfældeligt passagersæde for ekstra plads.

Express22

Rummeligt varerum med stor skydedørsåbning

Varerummet på Renault Express er brugbart til mange typer af erhverv, og det kan indrettes efter dine behov. Har du brug for inventar til værktøj eller måske plastbeklædning indvendigt til varetransport, så kan det lade sig gøre. Varerummet kan rumme 3,3 m³, og med vipbar net adskillelse og nedklappeligt passagersæde kan der være 3,7 m².

Er pladsen ikke nok, kan der på anhængertrækket være op til 1200 kg (med bremser).

Der er skydedøre i hver side på Renault Express, og åbningen er på hele 716 mm, så der er nem adgang. En stor fordel, hvis du parkerer i byen og ikke har plads til at åbne bagdørene. Bagdørene er asymmetriske og kan åbne med 180 grader. Læsselængden er på 1,91 meter, så der er god plads til for eksempel en stige eller andre lange genstande.

Se nærmere på Renault Express

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Renault Express

Hvorfor skal jeg lease en Renault Express hos LEASING DK?

Renault Express er en kompakt og alsidig varebil, som kan bruges til mange forskellige erhverv.

Varerummet kan indeholde 3,3 m³, og der er nem adgang via skydedørene, som kan åbne 716 mm. Der er altså masser af plads til værktøj, varer eller hvad du har brug for i netop din branche.

Når du leaser din varebil hos LEASING DK, kender du din biløkonomi og din faste månedlige ydelse. Leasingaftalen kan inkludere service, brændstofkort og forsikring, hvis du ønsker.

Hvilke mål har Renault Express?

Renault Express har en længde på 444 cm, højde på 190 cm og bredde på 208 cm (med sidespejle).

Findes Renault Express som hybrid eller elbil?

Nej, Renault Express fås kun med dieselmotor.

Hvor meget må Renault Express trække?

Renault Express må have op til 1200 kg på anhængertrækket. 

Hvor stort er lastrummet på Renault Express?

Renault Express har 3,3 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Renault Express

  • "Ja! Renault Express er en god lille varebil. Den er bygget til at blive brugt og skal nok holde til de tæsk den får. Motoren er det bedste ved bilen. Godt træk og frisk i byen, også med lidt læs på."
  • "Den nye Renault Express har et højere sikkerhedsniveau, en bedre komfort og samlekvalitet, samtidig med, at den også byder på bedre plads i varerummet."
  • "Dacia Dokker er blevet til Renault Express. Modellen vil det samme som forgængeren fra Dacia, men sikkerhed og komfort har fået mere fokus."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.