Split Leasing

Her vælger du at dele - eller splitte - omkostningerne på leasing-aftalen mellem dig og din virksomhed. Det giver en lang række fordele.

Split Leasing er en nyere form for leasing, hvor man vælger at dele - eller splitte - omkostningerne på leasing mellem dig som medarbejder og din virksomhed.

Du betaler for alle de kilometer, som du kører privat i køretøjet - mens din virksomhed betaler for de erhvervsmæssigt kørte kilometer.

Du undgår dermed at blive beskattet af bilen - og det er jo smart.

Split Leasing er ikke nødvendigvis en løsning, der giver god mening for alle.

Du bliver ikke beskattet

Det vil til enhver tid være dit årlige kørselsmønster, som er udslagsgivende for, hvor vidt løsningen bør hedde Split Leasing i dit tilfælde.

I en aftale omkring Split Leasing bliver alle udgifter til bilens drift delt forholdsvist. Split Leasing er derfor en mellemting mellem kørsel i privat bil og fri bil:

  • Virksomheden står ikke alene med udgifterne til brugerens bil.
  • Du skal som bruger ikke selv stille med en bil til arbejdsbrug.
  • Virksomheden undgår dermed at betale kilometerpenge - i stedet betaler man en andel af leasingydelserne.
  • Den helt store fordel for dig er, at du ikke bliver beskattet af fri bil.                                    

Netop det faktum, at du ikke bliver beskattet, når du bruger bilen, er af afgørende betydning - og det er præcis her, at Split Leasing bliver yderst interessant.

Rummer mange aspekter

I særdeleshed når vi taler om biler, der har en markedsværdi på 500.000 kroner eller mere.

LEASING.DK oplever en kraftig stigning i antallet af henvendelser fra især direktions-segmentet for Split Leasing.

Eksempelvis for virksomhedsejere kan der således være en række interessante aspekter, som kan gøre Split Leasing mere interessant, sammenlignet med fri beskatning på en ”normal” firmabil.

De forskellige forhold er dog ret komplekse, og derfor anbefaler LEASING.DK, at du kontakter en af vore dygtige konsulenter, så du kan få uddybet konceptet Split Leasing.


Her kan du lease bil med et smil