Leasing af Renault Talisman

Renault Talisman er det franske mærke bud i den store firmabilklasse, hvor også modeller som Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og Volkswagen Passat er til stede.

Modellen blev første gang introduceret i 2015, hvor den i Europa afløste klassikeren Renault Laguna, der i mange år forinden havde været Renaults store firmabil.

Renault Talisman er en kende større end den sidste Laguna, og snittet er rent designmæssigt blevet endnu mere skarpt og lækkert. Renault Talisman læner sig formgivningsmæssigt op ad lillebror Renault Megane, og især i stationcarversionen - Renault Talisman Sport Tourer - er den franske darling blevet et hit.

Renault Talisman er med helt i front

Der er god plads i Renault Talisman, hvilket også hænger sammen med, at den deler platform med modeller som Nissan Quashqai og Renault Espace. Navnet hentyder til en amulet, der bringer held og i øvrigt beskytter mod det onde.

Derfor er Renault Talisman også med helt i front, når det handler om sikkerhed. Den har således topkarakter hos EuroNCap, hvor den er blevet tildelt de maksimale fem stjerner.

Du skal lease en Renault Talisman som din næste firmabil, hvis du vil have god plads og sidde bag rattet i en bil, der uden at kny æder kilometer efter kilometer.

Kontakt os

Du kan naturligvis lease Renault Talisman i en række forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores professionelle leasingkonsulenter klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Renault Talisman her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Renault Talisman via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Renault Talisman

Her kan du lease bil med et smil