Leasing af Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse blev i sin nuværende generation sendt på gaden i begyndelsen af 2015, og med den model lykkedes det virkelig det tyske premium brand at tiltrække nye kunder.

Den nærmest absurd flotte bil har trukket masser af overskrifter, og C-klassen er en af de bedst sælgende modeller gennem tiderne fra Mercedes-Benz.

Faktisk er der solgt over 10 millioner eksemplarer af Mercedes-Benz C-klasse siden introduktionen i 1993, hvor modellen tog over efter en anden ikonisk vogn, nemlig Mercedes-Benz 190 E.

Kongen på leasingmarkedet

Alene i 2017 blev der solgt 415.000 styk Mercedes-Benz C-klasse over hele verden - og også i Danmark er modellen blevet et stort hit.

Mercedes-Benz C-klasse bliver betragtet som kongen på markedet for erhvervsleasing, og der kører rigtig mange eksemplarer rundt i Danmark som firmabil.

Den nyeste udgave variant er fjerde generation, og Mercedes-Benz C-klasse kom i 2018 i en faceliftet version, som blot har gjort bilen endnu mere attraktiv.

Der er kælet for detaljerne i den luksuriøse bil, som naturligvis kan fås med en alenlang liste af udstyr.

C-klassen er meget avanceret

Du skal lease en Mercedes-Benz C-klasse hos LEASING DK, hvis du vil have en firmabil, der er noget af det mest avancerede på markedet. Ikke mindst i forhold til sikkerhedsudstyret, hvor Mercedes-Benz er kendt for at være med helt fremme i forreste linje.

Mercedes-Benz C-klasse fås i flere varianter med en række forskellige motorer. Desuden fås modellen både som sedan og stationcar - ligesom Mercedes-Benz også har crossover-model og en coupé, der begge tager udgangspunkt i C-klassen.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle rådgivere klar til at finde en skarp leasing-løsning på en Mercedes-Benz C-klasse - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Mercedes-Benz C-klasse her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Mercedes-Benz C-klasse via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Mercedes-Benz C-klasse

Her kan du lease bil med et smil