Leasing af Mazda6

Hvis du er på jagt efter en bil i d-segmentet, som kører fantastisk, og som samtidig har et nærmest ekstremt højt udstyrsniveau allerede i den billigste variant, så skal du seriøst overveje, om íkke en Mazda6 bør være din næste fimabil.

I mange år har Mazda haft ry for at lave biler, der holder sig godt, og som sjældent har behov for at besøge et værksted.

Sådan er det også med Mazda6, der er gennemsyret af kvalitet og som helt åbenlyst har et meget højt niveau i forhold til kabinekvalitet og holdbarhed.

 

 

Den hurtigst sælgende bilmodel

Mazda6 blev introduceret i 2002, hvor den afløste en virkelig klassiker i form af Mazda 626. En model, der tidligere var blevet kåret som Årets Bil i Danmark, og også en model, som var meget populær i 1980'erne og 1990'erne herhjemme.

Den nyeste version af Mazda6 er tredje generation, som blev faceliftet i 2018. Med 6'eren formåede Mazda at nå et salgstal på en million eksemplarer hurtigere, end det er sket med nogen anden Mazda-model.

Du skal lease en Mazda6 hos LEASING DK, hvis du vil sidde bag rattet i en bil, der virkelig smager af luksus, men som beskatningsmæssigt er særdeles attraktiv.

Født med masser af udstyr

Selv indgangsmodellen er født med et rigt udvalg af udstyr, og ikke mindst hvad angår det sikkerhedsmæssige er Mazda helt fremme i skoene.

Mazda6 fås i flere varianter med forskellige motorstørrelser og med et varieret udstyrsniveau, og både som stationcar og firdørs sedan. 

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores team af meget erfarne konsulenter klar til at give gode råd og en skarp leasing-løsning på en Mazda6 - kontakt os for yderligere information.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Mazda6 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Mazda6 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Mazda6

Her kan du lease bil med et smil