JAGUAR FIRMABILER

Et af de mest eftertragtede mærker i firmabil-segmentet er Jaguar, som vi kan sammensætte en yderst fordelagtig leasing-aftale på hos LEASING DK.

Jaguar er et af den slags fremadstormende mærker, der ikke har brug for at se ret længe i bakspejlet.

De seneste år er det britiske bilmærke - der sammen med Land Rover er ejet af indiske Tata Group - stormet ind på markedet med en række spektakulære og iøjnefaldende bilmodeller.

Jaguar XE, Jaguar F-Pace, Jaguar E-Pace og Jaguar I-Pace, for blot at nævne en lille håndfuld.

Ikoniske britiske bilmodeller

Jaguar blev grundlagt tilbage i 1922 som Swallow Sidecar Company - og man lagde dengang ud med at producere motorcykler. Jaguar XF Sportbrake

Siden kastede koncernen sig ud i bilproduktion, og det var først i 1945, at virksomheden skiftede navn til Jaguar Cars.

Faktisk har det luksuriøse bilmærke, der med så ikoniske modeller som Jaguar E-Type, Jaguar XJ220 og Jaguar XKR har skrevet sig ind i historiebøgerne med store bogstaver, levet en noget omskiftelig tilværelse.

Der er i øvrigt bred enighed om, at Jaguar E-Type, der blev produceret i årene fra 1971 til 1975, er den smukkeste bilmodel, der nogensinde er blevet bygget.

Det er kun gået fremad

Efter flere forskellige ejer-konstruktioner blev Jaguar i 1990 overtaget af amerikanske Ford. Ti år senere overtog Ford også Land Rover - og begge bilmærker blev så solgt til indiske Tata Motors i 2008.

Og siden er det kun gået fremad for de to stolte britiske adelsmærker - og på mange store markeder høster modellerne masser af succes.

Eksempelvis i Danmark, hvor det for første gang lykkedes Jaguar at få en model - den elektriske Jaguar I-Pace - med i finalefeltet ved Årets Bil i Danmark 2019.

Den brølende Jaguar

Uanset hvilken Jaguar-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Vi har nemlig også et godt øje til den brølende Jaguar, der må siges at være bilen til dig, der vil skille dig lidt ud fra mængden.

Se mere om de forskellige modeller fra Jaguar herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil