Leasing af Ford Galaxy

Ford Galaxy er på alle måder et dejligt bekendtskab, og hvis du vælger Galaxy, så får du en firmabil med masser af udstyr, komfort og køreglæde.

Ford Galaxy hører til i den store ende af firmabil-segmentet - og bilen tilbyder reelt plads nok til syv passagerer, uden at man bliver klemt sammen selv på tredje sæderække.

Faktisk er modellen født med syv sæder, men selv om der er tale om en stor bil, så er Ford Galaxy faktisk utrolig nem at komme omkring med.

Derfor er Ford Galaxy den oplagte firmabil til dig, der både har behov for en velkørende og komfortabel bil, som kan bringe dig fra den ene arbejdsopgave til den anden - men som også har et stort behov for at have plads til hele familien.

Firmabil med masser af udstyr

Ford Galaxy er på enhver måde et behageligt bekendtskab, og du får en firmabil med masser af udstyr, hvis du vælger at parkere en Ford Galaxy i din garage fremadrettet.

Beskatningen er attraktiv, og Ford Galaxy findes i et utal af varianter med forskellige motorstørrelser og varieret udstyrsniveau.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Ford Galaxy - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Ford Galaxy her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Ford Galaxy via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Ford Kuga

Her kan du lease bil med et smil