Leasing af Citroën C4 Picasso

Med den nyeste udgave af Citroen C4 Picasso har den franskmændene formået at skabe en kompakt, bred og muskuløs bil, der giver et maskulint udtryk.

Citroën C4 Picasso er et rigtig godt eksempel på, hvad det er ingeniørerne hos Citroën kan: Skabe et unikt design uden at gå på kompromis med funktionalitet og køreoplevelse.

Citroën C4 Picasso er en MPV i ordets bogstaveligste forstand - altså en bil, hvor der er lagt vægt på god plads og en fleksibel indretning.

Med den nyeste udgave har den franske bilkoncern formået at skabe en kompakt, bred og muskuløs stil, der faktisk giver køretøjet et meget maskulint udtryk. Og det er positivt ment.

Designmæssigt formår Citroën igen og igen at stikke af fra konkurrenterne.

Fleksibel og fornøjelig firmabil

De mange forskellige funktioner bliver stort set alle styret fra en skærm i midterkonsollen, og det fungerer fremragende.

Men den helt store force ved Citroën C4 Picasso er utvivlsomt selve indretningen, der virkelig er fleksibel og pladsskabende. Det er således en fornøjelse at opholde sig i C4'eren, som for mange vil være et oplagt valg som firmabil.

Den første udgave af den velkørende bil ramte de danske landeveje i 2007. Den nuværende udgave, som er anden generation, blev introduceret i 2014.

C4 Picasso findes i mange udgaver

Du skal lease en Citroën C4 Picasso, hvis du vil have en fleksibel firmabil, som giver masser af køreglæde, overblik og overskud i hverdagen.

Du kan få Citroën C4 Picasso i en række forskellige varianter og motorstørrelser - og du kan også få modellen som Grand C4 Picasso.

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at komme med gode råd og en skarp leasing-løsning på en Citroën C4 Picasso - kontakt os for yderligere information.

Kontakt os

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Citroën C4 Picasso her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Citroën C4 Picasso via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Citroën C4 Picasso

Her kan du lease bil med et smil