Leasing af Audi Q3

Denne Audi Q3 er svaret på alt det, du drømmer om. Den nye sportslige SUV fra Audi kan du med fordel lease som firmabil hos LEASING DK

Audi Q3 er en lækkerbisken af en helt særlig karat. Det er en SUV som er proppet med elektronik og udstyr - og som fortsat kan erhverves med træk på to eller fire hjul.

Den store bil er blevet endnu større i forhold til forgængeren, og det hænger blandt andet sammen med, at Audi Q2 i mellemtiden er sat i verden. Audi Q2 har vi også sat fokus på her på sitet - det kan du kan læse mere om her.

Audi Q3 fås med forskellige motorer samt et varieret udbud af udstyr. Listen over ekstraudstyr er alenlang, og du kan derfor helt ned i detaljen styre, hvordan din kommende firmabil skal være indrettet.

Audi Q3 er klædt på til terræn-tur

Audi Q3 blev lanceret i 2011, hvor den på det tidspunkt fyldte rollen som mindste model i Q-serien ud. Dengang var der tre forskellige Q-biler - i dag er der fem.

I forhold til den første Audi Q3 er den nye model vokset på flere ledder. Akselafstanden er øget med otte centimenter, hvilket kan mærkes på den indvendige plads.

Kontakt os

Den nye Audi Q3 kommer i flere forskellige udgaver. Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at finde den mest skarpe leasing-løsning på en Audi Q3 - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK - Audi Q3:

  • Længde/bredde/højde (sedan): 449/186/159 centimeter
  • Bagagevolume fra: 530 liter
  • Se flere detaljer her.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser og tests af Audi Q3 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Audi Q3 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

Audi A6 Avant

Her kan du lease bil med et smil