Re Leasing af biler med lavt kilometertal

Der kan være mange gode argumenter for at indgå en aftale om Re Leasing! Meget skarpe priser er en af dem.

Hver eneste dag kører der et stort antal af biler gennem systemet hos LEASING DK - og mange af køretøjerne har haft en foreløbig kort karriere som eksempelvis demo-biler eller korttids-udlejede biler.

Mange af disse modeller kan leases igen på særligt gunstige vilkår - det er det, som LEASING DK kalder for Re Leasing.

En af de helt klare fordele er, at bilerne fremstår som fuldstændig fabriksnye vogne, der ikke har lidt nogen form for overlast efter få måneder på asfalt.

Garanti for lynhurtig levering

Desuden er LEASING DK garant for hurtig levering, ligesom det forhold, at bilerne allerede har været indregistreret en gang i omkring tre til ni måneder, også er til kundens fordel.

Det betyder nemlig, at der er kortere tid til, at skattegrundlaget falder - sammenlignet med en ny leasing-model.

Når leasingkontrakten er ved vejs ende og bilen skal leveres tilbage til LEASING DK, bliver der lavet en afleveringsforretning, hvor din bil gennemgås for skader

LEASING DK har siden 2004 leveret biler til virksomheder over hele Danmark.
Vi er et 100 procent selvstændigt og uafhængigt leasingselskab, som tilbyder leasing af biler direkte til virksomheder - og som altså kan operere uden at skulle tage hensyn til særlige bilmærker.
Det betyder med andre ord, at vi er i stand til at tilbyde billeasing på helt individuelle og fleksible vilkår, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov.
Her kan du lease bil med et smil