Leasing af Volvo V90

Den bliver med rette kaldt for en af de smukkeste stationcar-modeller på markedet, den elegante Volvo V90, der ramte markedet i sin nuværende udgave i 2016.

Sammen med sedan-udgaven, der hedder Volvo S90, er Volvo V90 den største model i Volvo-flåden af "almindelige" personbiler, uagtet at der absolut ikke er noget normalt over en Volvo V90.

Der er tale om et smukt mesterværk fra Volvo-ingeniørernes side, og med en Volvo V90 i garagen er du sikrer en ulmativ luksus-stationcar, der rummer alt, hvad man kan forestille sig af luksuriøst udstyr og lækre detaljer.

Volvo V90 er markedets mest sikre bil

Du skal lease Volvo V90 som firmabil hos LEASING DK, hvis du er interesseret i at få et køretøj, som på enhver måde er ultimativt og kompromisløst. Bilen er et sammenkog af markedets bedste sikkerhed, et fabelagtigt design og skandinavisk skønhed på den mest iøjnefaldende måde.

Volvo V90 er en bil, hvor fokus også er lagt på sikkerhedssystemer, som er "state of the art". Samtidig er køregenskaberne i den store stationcar ganske enkelt formidable. Volvo V90 kan leases i en række forskellige udgaver med diverse motorer og udstyrsniveauer.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Volvo V90 - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Volvo V90 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Volvo V90 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Volvo V90

Her kan du lease bil med et smil