Den ikoniske stationcar

Volvo V90 Recharge – den ultimative stationcar som plug-in hybrid

Med erhvervsleasing af Volvo V90 Recharge får du en plug-in hybrid, som kører op til 86 km på ren el. Komfort, rummelighed og fantastiske design er stadig, som du kender det.

Ultimativ stationcar

Erhvervsleasing af Volvo V90 Recharge
– stor bil, enkelt design og masser af køreglæde

Volvos V90 er den ultimative og ikoniske stationcar med oceaner af plads til hele familien. Den har fået en plug-in hybrid motor og tilføjelsen Recharge, så den nu er klar til fremtidens elektriske kørsel. Med Volvo V90 Recharge får du en fabelagtig firmabil.

Op til 86 km kan Volvo V90 Recharge køre på ren el, inden benzinmotoren tager over. Det giver forbedret brændstoføkonomi, og måske også lidt bedre samvittighed, fordi elkørslen er emissionsfri.

Du kan vælge erhvervsleasing af Volvo V90 Recharge hos LEASING DK, og her kan du få en aftale, der passer til dine behov og ønsker. Service, forsikring og brændstofkort kan indgå i leasingaftalen, så biløkonomien lægger fast måned efter måned.

Priser for leasing af Volvo V90

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Volvo V90 2020 1600 Ad

Den ikoniske Volvo V90 er blevet en plug-in hybrid

Volvo V90 er en ikonisk bilmodel, og den ultimative stationcar gør med sin rummelighed og komfort alle køreture til en leg. Og nu kan dele af turen også køres på el, da Volvo V90 Recharge har fået en plug-in hybrid-motor. Den kan køre op til 86 km på ren el, og de fleste ture kan derfor klares på el, mens du ikke skal bekymre dig om rækkevidden på de længere ture, for den klarer benzinmotoren.

Bilen fås med to forskellige motorer, hvor T6 har 398 hk, og T8 er med 455 hk. Begge udgaver er med ottetrins automatgear. Bilens findes også som en Volvo V90 Cross Country med mild hybrid-motor.

Sikkerheden er som altid i top hos Volvo, og listen med sikkerhedsudstyr er lang og indeholder blandt andet Automatic Emergency Brake, Forward Collision Warning, Blindspot Information System, Cross Trafic Alert, adaptiv fartpilot, træthedsregistrering og færdselstavlegenkendelse.

Bilguiden V90 Interior

Core, Plus eller Ultimate – vælg det rette udstyrsniveau på Volvo V90 Recharge

Der er tre udstyrsniveauer på Volvo V90 Recharge: Core, Plus og topmodellen Ultimate. Standarden er Core, og her får du blandt andet Care Key, integreret Google services, 12,3” digital instrumentering, elektrisk parkeringsbremse, 9,3” touchskærm, LED-forlygter, nøglefri betjening, parkeringssensor bag og tyverialarm.

Vælger du et niveau op, er det Plus, som derudover byder på el-justerbart førersæde med hukommelse, fuld LED-lygter, High Level interiørbelysning, parkeringskamera bag og parkeringssensor for og bag. I Ultimate-udgaven får du desuden Head Up display, 360 grader parkeringskamera inkl. p-sensorer side, panorama el-soltag og Harman Kardon Premium Sound audio.

Du kan også tilvælge en klimapakke med varme i bagsæde, opvarmet rat og varme i sprinklerdysser.

Der er god plads i bagagerummet på Volvo V90 Recharge

Stort bagagerum og med Google integreret

Der mangler absolut ikke plads i Volvo V90 Recharge, som er lige knap 5 meter lang. Også i bagagerummet er der rigtig god plads til kufferter eller anden oppakning. Hele 560 liter er der plads til, og når sæderne er lagt ned, kan der være 1526 liter. Er pladsen ikke nok, kan der på anhængertrækket være 2100 kg, så den kan trække både trailer eller campingvogn.

Derudover har bilen den ekstra luksus, at Google er integreret. Det betyder, du får Google Maps, Google Assistent og Google Play direkte på den 9,3” touchskærm i bilen. Sig ”Hey Google” og få Google assistenten til at finde ruten til din destination på Google Maps, eller bed den lave ruten om, når du i realtid får trafikinformationer på skærmen. Google Play står for underholdningen på turen til resten af bilen, så du kan holde øjnene på vejen.

Se nærmere på Volvo V90

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Volvo V90

Hvorfor skal jeg lease Volvo V90 Recharge hos LEASING DK?

Har du brug for plads, er Volvo V90 Recharge et rigtig godt valg som firmabil. Bilen kaldes den ultimative stationcar på grund af dens design og rummelighed.

Volvo har gjort den klar til fremtidens elektriske kørsel ved at give den en plug-in hybrid-motor, som kan køre op til 86 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Komforten er i top, så kører du længere ture, vil du nyde det ekstra meget i denne bil.

Hos LEASING DK kan du lease Volvo V90 Recharge, og vi sammensætter en aftale, som matcher dine behov.  

Hvad er beskatningsgrundlaget på Volvo V90 Recharge?

Beskatningsgrundlaget på Volvo V90 Recharge afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Volvo V90 Recharge som hybrid eller elbil?

Ja, Volvo V90 Recharge er en plug-in hybrid, som kombinerer benzinmotoren med en elmotor og batteri. Den kan køre op til 86 km på ren el.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Volvo V90 Recharge?

Volvo V90 Recharge har et bagagerum på 560 liter, og der kan være 1526 liter, når bagsæderne er lagt ned.

Hvor meget må Volvo V90 Recharge trække?

Der må være 2100 kg på anhængertrækket på Volvo V90 Recharge. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volvo V90

  • "Ikke siden Abbas ”Money, Money, Money” har svenskerne lavet så stort et hit."
  • "V90 er den første stationcar fra Volvo, der har en hæderlig chance mod den tyske elite med Mercedes-Benz’ E-Klasse i spidsen."
  • "Alt er blevet bedre med 2023-årgangen af Volvo V90, der sjovt nok allerede nu er ude hos forhandlerne. Plugin-hybriden har fået et markant større batteri, så den på papiret kan køre 86 km alene på el på en opladning, og prisen er samtidig styrtdykket."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.