Familievenlig stationcar

Volvo V60 Recharge – veldesignet plug-in hybrid stationcar

Med erhvervsleasing af Volvo V60 Recharge får du en rummelig stationcar med plads til hele familien. Den er med plug-in hybrid motor og kører op til 88 km på ren el.

Moderne familiebil

Erhvervsleasing af Volvo V60 Recharge
– stationcar med delvis elektrisk kørsel

Volvo V60 Recharge er en delvis elektrisk, men fuldt ud fantastisk stationcar. Design, rummelighed og lang udstyrsliste går hånd i hånd i denne familievenlige bil. Der er god plads i kabinen både foran og på bagsædet, og skal der kufferter med, så er det rummelige bagagerum klar til at tage imod.  

V60 Recharge er en plug-in hybrid, som kører op til 88 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Du får dermed det bedste fra begge verdener og kan ofte klare turene i hverdagen på el, mens benzinmotoren sørger for de længere ture.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Volvo V60 Recharge som firmabil. Vi sammensætter en aftale, så den passer til din behov, og du kan få både service, forsikring og brændstofkort med i den månedlige ydelse.

Priser for leasing af Volvo V60

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Volvo V60 Stationcar Thors Hammer Luksusbil Limousine

Volvo V60 Recharge Plug-in Hybrid med lang rækkevidde

Volvo har gjort det nemt at vælge elektrisk kørsel, fordi alle modeller i dag er med elektrisk motor. Volvo V60 Recharge er en plug-in hybrid, som kombinerer batteri og elmotor med en benzinmotor. Den kan køre op til 88 km på ren el, og derefter tager benzinmotoren over, så du ikke skal tænke over rækkevidden på de lange ture.

Bilen fås med to motorer, hvor T6 er med 398 hk, og T8 er med 455 hk, og de er begge med ottetrins automatgear for en glidende og behagelig kørsel.

Volvo V60 Recharge er en veldesignet stationcar med Volvos særlige front og LED-forlygterne med Thors Hammer Design. Indeni er kabinen rummelig og komfortabel, og det er altid en luksuriøs oplevelse at sætte sig ind i en Volvo. Der er virkelig god plads til hele familien i denne stationcar. Volvo V60 findes også i en Cross Country-udgave med mild hybrid-motor.

Volvo V60 Stationcar Rat Foerersaede Plads Overblik Udsyn

Vælg udstyrsniveau fra Core til topmodellen Ultimate

Udstyrslisten er lang på Volvo V60 Recharge, hvor standardpakken har navnet Core. Her får du blandt andet 12,3” digital instrumentering, el-styret bagklap, klimaanlæg, LED-forlygter, 9,3” touchskærm, Drive Mode Settings, integreret Google services, Air Quality System og nøglefri betjening.

Næste udstyrsniveau er Plus, der udover Core indeholder akustiksideruder, fuld LED-forlygter, interiørbelysning High Level, parkeringskamera bag og parkeringssensor for og bag. Topmodellen Ultimate indeholder derudover Head Up display, Harman Kardon Premium Sound audio, parkeringskamera 360 grader inkl. p-sensorer på siden og panorama el-soltag.

Derudover kan du tilkøbe en klimapakke, hvor du får varme i bagsædet, opvarmet rat og varme i sprinklerdysser.

Volvo V60 Stationcar Bagagerum Plads Fleksibel Indretning

Rummeligt bagagerum, 2000 kg på anhængertrækket og integreret Google

En stationcar som Volvo V60 Recharge har selvfølgelig god plads i bagagerummet. Hele 539 liter kan der være, og hvis sæderne er lagt ned, er der plads til 1441 liter. Dermed er der god plads til hele familiens bagage.

Er pladsen i bagagerummet ikke nok, kan du få monteret anhængertræk, og så er der i hvert fald mulighed for at få campingvogn eller trailer med. Hele 2000 kg kan der være på anhængertrækket. 

Volvo V60 Recharge har integreret Google services, så du får både Google Maps, Google Assistent og Google Play direkte i den 9,3” store touchskærm. Herfra kan du styre navigation og underholdning til hele køreturen.                      

Se nærmere på Volvo V60

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Volvo V60

Hvorfor skal jeg lease Volvo V60 Recharge hos LEASING DK?

Volvo V60 Recharge er en rummelig og veldesignet stationcar. Der er god plads til hele familien i kabinen, ligesom bagagerummet også har plads til familiens oppakning.

Det er en plug-in hybrid, som kører op til 88 km på ren el, hvorefter benzinmotoren tager over. Dermed får du det bedste fra begge verdener.

Hos LEASING DK kan du lease V60 Recharge som firmabil, og vi sammensætter en aftale, der matcher dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Volvo V60 Recharge?

Beskatningsgrundlaget på Volvo V60 Recharge afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Volvo V60 Recharge som hybrid eller elbil?

Ja, Volvo V60 Recharge er en plug-in hybrid, som har en elmotor og batteri ved siden af benzinmotoren. Den kører op til 88 km på ren el. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Volvo V60 Recharge?

Der er plads til 539 liter i Volvo V60 Recharge, og når bagsæderne er lagt ned, kan der være 1441 liter.

Hvor meget må Volvo V60 Recharge trække?

Der må være 2000 kg på anhængertrækket på Volvo V60 Recharge.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volvo V60

  • "Som plugin-hybrid kan Volvo V60 køres som en rolig elbil på korte afstande eller som en lynhurtig rejsevogn på lange stræk. I begge tilfælde er komforten i top."
  • "Her får V60 plusser for sit flotte design og den lækre kabine, men også køreegenskaberne giver point. V60 er først og fremmest komfortabel, lydløs og velafstemt."
  • "Som pendlerbil såvel som på langturen får man en overbevisende oplevelse af en moderne Volvo med klassisk kabine med lyst læder og en skærm i midten med enkel betjening."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.