Leasing af Volvo V60

Den helt nye Volvo V60 blev introduceret i 2018 og har fra begyndelsen været en stor succes for det svenske mærke. Volvo V60 er en af smukkeste stationcar-modeller i sin klasse, og kan desuden fås som sedan. Så er modelnavnet Volvo S60.

Volvo V60 er en alsidig familie-stationcar, der er bygget på en yderst avanceret undervogn, hvilket er med til at gøre din oplevelse af hver eneste køretur til en sublim oplevelse.

Såvel udvendigt som indvendigt er Volvo V60 gennemsyret af skandinavisk design og kvalitet, og der er virkelig kælet for detaljerne. Med Volvo V60 som din næste firmabil er du klædt fantastisk godt på til at klare de udfordringer, der må komme.

Volvo V60 er en optimal firmabil

Du skal lease Volvo V60 som firmabil hos LEASING DK, hvis du vil have en optimal firmabil, som både er garant for gedigne køreoplevelser, sikre køreture samt masser af livskvalitet undervejs.

Volvo V60 er spækket med sikkerhedsudstyr, og dermed lever modellen til fulde op til Volvos mantra om, at de svenske biler skal køre forrest i kampen for at undgå trafikdrab.

Køregenskaberne er formidable, og du kan lease den nye Volvo V60 i en række forskellige udgaver med diverse motorer og udstyrsniveauer.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Volvo V60 - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Volvo V60 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Volvo V60 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Volvo V60

Her kan du lease bil med et smil