VW Arteon 2020 Shooting Brake E Hybrid Profil Front

LUKSUS OG KOMFORT

Volkswagen Arteon: Femdørs hatchback eller Shooting Brake stationcar

Arteon er Volkswagens bud på en Premium bil med førsteklasses design, interiør og kørekomfort. Vil du forkæle dig selv, så vælg erhvervsleasing af Volkswagen Arteon.

Premiumbilen

Erhvervsleasing af VW Arteon som firmabil
- med lav beskatning

Arteon er en ganske ny model fra Volkswagen. Den kom i 2017 og er efterfølger til den nu hedengangne CC-model, og den har da også en del mere at byde på. Den fås som femdørs hatchback – også kaldet firedørs coupé på grund af bilens atletiske og elegante designlinjer.

Samme designsprog går igen i Shooting Brake-udgaven der grundlæggende er en stationcar med en mere afrundet bagende. Den blev præsenteret ved et facelift i 2020, og det var også her, at modellen blev introduceret med plug-in hybrid motor kaldet eHybrid.

Ved erhvervsleasing af Volkswagen Arteon gennem LEASING DK får du en af landets mest fleksible løsninger. Vi skræddersyer leasingaftalen til dine behov og du kan selv vælge, om du vil have tillægsydelser som serviceaftale, forsikring eller brændstofkort med i aftalen.

Priser for leasing af Volkswagen Arteon

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

VW Arteon 2020 Shooting Brake E Hybrid Bagende

Kraftige motorer med DSG automatgear og som plug-in hybrid

Arteon fås med både benzin- og dieselmotorer og kombineret med en elmotor som eHybrid. Uanset udgave fås den kun med 7 trins DSG automatgear. I plug-in hybridudgaven er det dog med seks trin.

Med benzinmotor kan du vælge mellem 2,0 TSI med enten 190, 280 hk eller 320 hk (R-udgave). De to sidstnævnte er også med 4Motion firehjulstræk.

Med 2,0 TDI-dieselmotor har den enten 150 hk eller 200 hk.

Du kan også vælge plug-in hybridudgaven 1,4 TSI eHybrid med kombineret 218 hk (400 Nm), hvor en elmotor og et batteri med en nettokapacitet på 10,4 kWh giver en opgivet elektrisk rækkevidde på op til 57 km ved blandet kørsel.

VW Arteon 2021 R Cabine

To udstyrsniveauer: Vælg mellem Elegance eller R-Line

I Elegance-udgaven får du standardudstyr som 19” letmetalfælge, LED performance forlygter, LED baglygter med dynamisk blinklys, Discover Pro 9,2” touchskærm med navigation og mobilopkobling, trådløs mobiloplader, Climatronic 3 zoners klimaanlæg, digitalt cockpit med 10,25” farvedisplay, sæder med midterstykke i mikrofleece, parkeringssensor for og bag, nøglefri start/stop, bakkamera og sikkerhedsudstyr som Travel Assist med adaptiv vognbaneføring og køassistent, Lane Assist vejbaneassistent, træthedsregistrering, vejskiltegenkendelse, automatisk nødopkald og Front Assist automatisk nødbremse med fodgænger og cyklistgenkendelse og adaptiv fartpilot.

I R-Line får du andre designdetaljer, interiør og fælge og ekstra udstyr som tonede bagruder, nøglefri betjening, håndfri el-betjent bagklap, fuldt sædeindtræk i mikrofleece.

Som eHybrid Elegance og R-Line får du yderligere nøglefri betjening og undervogn med adaptiv dæmpning inkl. køreprofilindstilling.

VW Arteon 2021 R Bagagerum

Rummeligt bagagerum og anhængertræk til traileren

Arteon har både som hatchback og shooting brake en længde 486 cm og en højde på ca. 146 cm.

Bagagerummet kan i begge udgaver klare hele 565 liter. Med bagsæderne lagt ned kan Arteon hatchback klare 1557 liter mens Arteon Shooting Brake rummer 1632 liter.

Plug-in hybrid-udgaven må trække op til 1900 kg på krogen. 190 hk TSI og 150 hk TDI må klare 2000 kg og 200 hk TDI må klare 2100 kg. Den største benziner med 280 hk og R-udgaven med firehjulstræk må trække 2200 kg. 

Se nærmere på Volkswagen Arteon

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Arteon

Hvorfor skal jeg lease VW Arteon hos LEASING DK?

Skal Volkswagen Arteon være din firmabil, kan du med fordel lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder fleksible leasingløsninger, der kan tilpasses netop dine behov. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på VW Arteon?

Beskatningsgrundlaget på VW Arteon afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes VW Arteon som hybrid eller elbil?

Ja, Volkswagen Arteon fås som plug-in hybrid, hvor benzinmotoren er kombineret med elmotor og batteri. Den kan køre op til 57 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på VW Arteon?

Volkswagen Arteon fås som hatchback og shooting brake, og de kan begge have 565 liter i bagagerummet. Når bagsæderne er lagt ned, er der forskel på, hvor meget plads der er. Hatchbacken kan have 1557 liter, mens shooting brake-udgaven rummer 1632 liter. 

Hvor meget må VW Arteon trække?

Afhængig af modellen er der forskel på, hvor meget Volkswagen Arteon må have på anhængertrækket. 

Plug-in hybrid-udgaven må trække op til 1900 kg. 190 hk TSI og 150 hk TDI må have 2000 kg, og 200 hk TDI må have 2100 kg.

Den største benziner med 280 hk og R-udgaven med firehjulstræk må trække 2200 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volkswagen Arteon

  • "Volkswagen Arteon shooting brake får Golf- og Passat-ejere til at savle"
  • "Lav, lang og lækker. Arteon er VWs topmodel baseret på Passat-teknik, men spækket med smarte detaljer og fint udstyr."
  • "Skønheden er mere end overfladisk i VW Arteon Shooting Brake"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.

Volkswagen