Leasing af Toyota RAV4

Toyota RAV4 er faktisk den første SUV-model på markedet, da den så dagens lys tilbage i 1994. Den første version var med tre døre og fremstod som et lidt kækt og sjovt indslag i bybilledet. Men hurtigt blev bilen populær, og siden har alle været klar over, at Toyota RAV4 er en bilmodel, som man kan og skal regne med.

I 1994 var der ikke så mange alternativer til Toyota RAV4, men det er der lavet gevaldigt om på gennem de seneste 10-15 år. I dag er SUV-klassen yderst attraktiv for mange bilkøbere og leasingkunder.

Den nuværende Toyota RAV4-model tilhører femte generation, der blev introduceret i 2018. Den er fortsat en af de mest eftertragtede modeller på markedet, og eksempelvis har den japanske producent i adskillige år gået forrest i udvilingen af den særlige hybrid-teknologi.

RAV4 er populær med hybrid-motor

Den aktuelle Toyota RAV4 er en opvisning i designløsninger og futuristiske linjer, og selve oplevelsen af at køre i den fine firhjulstrækker er da også yderst behagelig. Her har du fat i en stor og muskuløs bil, der alligevel bevæger sig adræt og nemt selv i de smalle gader i midtbyen.

Som firmabil er Toyota RAV4 det oplagte valg, hvis man har brug for at sidde højt og have det store overblik, samtidig med at man ikke giver køb på kraftoverskud, komfort og kvalitet.

Du skal lease Toyota RAV4 som firmabil hos LEASING DK, fordi parametre som sikkerhed, pålidelighed og komfort er vægtet højt. Modellen kan leases i en lang række forskellige udgaver og kombinationer - og som sagt kan Toyota RAV4 leveres med den gennemprøvede hybrid-teknologi. 

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Toyota RAV4 - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Toyota RAV4 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Toyota RAV4 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Toyota RAV4

Her kan du lease bil med et smil