Leasing af Toyota C-HR

Toyota C-HR er en relativ ung model. De tre bogstaver står ifølge Toyota selv for "coupé - high ride". Altså en slags højbenet coupé-udgave af et køretøj. Dog er Toyota C-HR ikke mere coupë-agtig, end at den er udstyret med fire døre.

Toyota C-HR blev introduceret i 2017 over det meste af verden, og den blev naturligvis lanceret fra begyndelsen med den særlige hybrid-teknologi, som er et af Toyotas varemærker.

Bilen har et ganske iøjnefaldende design, som læner sig op ad de nærmest futuristiske streger fra hybrid-modellen Toyota Prius og brint-bilen Toyota Mirai. Tager et man nærmere kig på Toyota C-HR er det dog tydeligt, at designet er yderst smagfuldt såvel ude som inde.

C-HR har en stor herlighedsværdi

Du skal lease Toyota C-HR som firmabil hos LEASING DK, fordi parametre som et unikt design, fantastiske køreegenskaber og en ekstrem stor herlighedsværdi er væsentlighedskriterier for dig.

Modellen kan leases i en lang række forskellige udgaver og kombinationer - og som sagt kan Toyota C-HR leveres med den gennemprøvede hybrid-teknologi. 

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Toyota C-HR - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Toyota C-HR her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Toyota C-HR via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Toyota C-HR

Her kan du lease bil med et smil