Leasing af Seat Ateca

Siden Seat i 1986 blev overtaget af Volkswagen-koncernen, har det oprindeligt spanske bilmærke med fordel kunne "låne" fra de andre bilmærker i koncernen såsom Skoda, Audi og Volkswagen. Det har ubetinget været en fordel for Seat, der da også er ekspanderet kontinuerligt gennem de seneste årtier.

Seat Ateca er et godt eksempel på, hvorledes Volkswagen-koncernen formår at lave den selvsamme bilmodel i forskellige udformninger - og så lade dem "udkomme" under de forskellige mærker under Volkswagen-vingerne.

Således er Seat Ateca, der blev lanceret i 2016, i meget nært slægtskab med Volkswagen Tiguan og Skoda Karoq - og alle tre er såkaldte crossover-modeller inden for SUV-spektret.

Seat Ateca er et rigtig godt tilbud

Generelt er Seat-modellerne prissat på et lavere niveau sammenlignet med især Audi og Volkswagen, og derfor kan en Seat Ateca som firmabil hurtigt blive så godt et tilbud, at det er svært at afslå.

Seat Ateca bliver betragtet som en af de mest interessante modeller fra det spanske mærke i mange år, og det handler blandt andet om god komfort, højt og stort overblik samt pladsforhold, der gør det nemt at være fire fuldvoksne mennesker på farten.

Du skal lease Seat Ateca, hvis du vil have en firmabil, hvor hver eneste kørte kilometer bliver en nydelse og en følelse af, at "her kunne jeg godt blive hængende".

Seat Ateca kan leases i forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores erfarne specialister klar med vejledning, gode råd og selvfølgelig en meget skarp leasing-løsning - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Seat Ateca her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Seat Ateca via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Seat Ateca

Her kan du lease bil med et smil