Delvis Elektrisk kørsel i et moderne design

Renault Megane er en rummelig familiebil

Med erhvervsleasing af Renault Megane tager du et skridt mod den elektriske fremtid. Vælg plug-in hybrid-udgaver, der giver op til 50 km på ren el. 

Alsidig bilmodel

Erhvervsleasing af Renault Megane
– rummelig, elegant og delvis elektrisk

Med sine elegante linjer, moderne stil og karakteristiske lyssignatur er Renault Megane en opsigtsvækkende bil. Den er rummelig og har god plads til familien og dens oppakning, og så er kørekomforten i top på både korte og lange ture.

Renault Megane findes i flere udgaver: Som stationcar i form af Renault Megane Sport Tourer, der fås med benzin-, diesel- eller plug-in hybrid-motor, og som hatchback med plug-in hybrid-motor. Som plug-in hybrid får du delvis elektrisk kørsel, og den har en rækkevidde op til 50 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Renault Megane, uanset hvilken model du ønsker. Her hjælper vi dig med din kommende firmabil, og vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, så den passer til dine behov.

Priser for leasing af Renault Megane

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Renault Megane 2018 Eksterior Hatchback Succes Familiebil

Renault Megane Plug-in Hybrid som hatchback eller stationcar

Renault Megane Plug-in Hybrid giver dig delvis elektrisk kørsel med en kombineret el- og benzinmotor. Med et 9,8 kWh batteri kan du køre op til 50 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Du får den lydsvage og behagelige kørekomfort fra elbilen, men uden at bekymre dig om rækkevidden på lange ture.

Som plug-in hybrid findes Renault Megane som hatchback eller stationcar, kaldet Sport Tourer. Den primære forskel er størrelsen. Hatchback er mere kompakt, mens stationcaren byder på masser af plads i bagagerummet. Begge biler er med automatgear.

Renault Megane Sport-Tourer findes også med både benzin- eller dieselmotor, og du kan vælge mellem manuelt eller automatgear.

Renault Megane 2018 Interior Foerersaede Midterkonsol Udstyr Familiebil

Få masser af udstyr i Zen eller vælg den sporty RS Line

Der er tre forskellige udstyrsniveauer at vælge mellem til din Renault Megane. Zen starter med 2-zoners klimaanlæg, parkeringssensor bag, Pure Vision LED-forlygter, bremselys med LED, 4,2” analoginstrument med delvis digital visning, fartpilot med hastighedsbegrænser og 7” Multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth, DAB+ og Apple CarPlay. Af sikkerhedsteknologi får du aktivt nødbremsesystem (AEBS) med registrering af fodgængere, nødbremseassistance (BAS), Lane keeping assist og afstandskontrol.

Med Intens får du derudover træthedsalarm, parkeringssensor for og bag, Renault Multi-Sense og navigation. Topmodellen RS Line giver dig sportslige detaljer som 17” alufælge, armlæn bagi, RS Line logoer og eksteriørpakke, læderrat, interiørpakke og sorte RS Line stofsæder.

Udstyrspakken i plug-in hybrid-udgaverne adskiller sig lidt. For eksempel får du 10,2” fuld digital førerskærm som standard, ligesom parkeringssensor for og bag og elektronisk parkeringsbremse også er standard.

Renault Megane 2018 Interior Baglygter Led Lys Laekker Model

Rummeligt bagagerum og anhængertræk op til 1700 kg

Renault Megane Sport-Tourer er en stationcar med masser af plads. Du får det største bagagerum i bilerne med benzin- eller dieselmotor, da batteriet i plug-in hybrid-udgaverne fylder lidt. Benzinudgaven har 563 liter og 1543 liter med sæderne lagt ned, mens dieseludgaven har 504 liter og 1484 liter, når sæderne er lagt ned.

I plug-in hybrid-udgaven har stationcaren et bagagerum på 447 liter og 1408 liter, når sæderne er lagt ned, mens hatchbacken har et bagagerum på 308 liter og 1202 liter, når bagsæderne er lagt ned.

På anhængertrækket kan der være 1700 kg (med bremser) på benzin- og dieseludgaverne, mens der kan være 750 kg (med bremse) på plug-in hybrid-udgaverne.

Se nærmere på Renault Megane

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Renault Megane

Hvorfor skal jeg lease Renault Megane hos LEASING DK?

Skal Renault Megane være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilpasser vi erhvervsleasingaftalen til netop dine behov. Service, brændstofkort og forsikring kan inkluderes i aftalen.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Renault Megane?

Beskatningsgrundlaget på Renault Megane afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Renault Megane som hybrid eller elbil?

Ja, Renault Megane findes som plug-in hybrid.

Som plug-in hybrid kan du få Megane i både hatchback og stationcar, og det 9,8 kWh store batteri og elmotor giver op til 50 km elektrisk kørsel, inden benzinmotoren tager over.

Vil du have fuld elektrisk kørsel, er det Renault Megane E-Tech Electric, som er en elbil.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Renault Megane?

Renault Meganes bagagerums størrelse afhænger af modellen. 

Som hatchback plug-in hybrid er der 308 liter i bagagerummet og 1202 liter, når sæderne er lagt ned. Stationcar plug-in hybrid har 447 liter i bagagerummet og 1408 liter, når bagsæderne er lagt ned.

Stationcar med benzinmotor har 563 liter og 1543 liter, når bagsæderne er lagt ned. Dieseludgaven har 504 liter og 1484 liter, når bagsæderne er lagt ned. 

Hvor meget må Renault Megane trække?

Renault Megane med benzin- eller dieselmotor må have 1700 kg på anhængertrækket, mens plug-in hybrid-udgaverne må have 750 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Renault Megane

  • "Førerpladsen er en blanding af et velfungerende rullende kontor og mobilt diskotek. Layout og design er vellykket."
  • "Langtursvogn: Renault Megane Sport Tourer har en tilbagelænet og uanfægtet tilgang til at æde kilometer."
  • "Drivlinen er eminent til bilen, fordi den understøtter begrebet køreglæde og den gør kørslen let og afslappet. "
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.