Leasing af Renault Megane

Renault Megane er det nærmeste, som det franske bilmærke kommer på en Volkswagen Golf. Bilmodellen fås både som stor femdøres hatchback og som lang stationcar i den særlige Sport Tourer-udgave, hvor der virkelig er god plads.

Bilmodellen blev første gang introduceret i 1995, hvor den afløste den ellers legendariske Renault 19 - en model, der som den eneste Renault hidtil blev kåret som Årets Bil i Danmark.

Den aktuelle Renault Megane er fjerde generation, og der er tale om en ganske succesfuld udgave, der både sælger stort i og uden for Danmark. Den placerer sig designmæssigt i samme fine gryde som modellerne Renault Clio, Renault Captur og Renault Talisman.

Renault Megane er smukt designet

Der er masser af plads i Renault Megane, når man tager i betragtning, at der er tale om en bil i Golf-klassen - eller c-segmentet, om man vil. Mest populær er udgaven som stationcar, der skulle så for næsten 90 procent af salget i Danmark.

Mange eksperter mener da også, at netop Renault Megane Sport Tourer er en af de absolut smukkest designede modeller i klassen.

Du skal lease en Renault Megane som din næste firmabil, hvis du vil have en bil, der leverer dejlige oplevelser både i form af en eminent køreoplevelse og masser af spektakulært udstyr i kabinen, som kan forsøde tilværelsen på de lange stræk. Er du til de helt hurtige modeller, så kan du også få fingrene i en voldsom R.S.-udgave af Renault Megane.

Kontakt os

Du kan lease Renault Megane i en forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores dygrige og erfarne leasingkonsulenter klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Renault Megane her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Renault Megane via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

 • En fast kontaktperson
 • De skarpeste leasingpriser
 • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
 • 15 års erfaring og et stort netværk

 Renault Talisman er det franske mærke bud i den store firmabilklasse, hvor også modeller som Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og Volkswagen Passat er til stede. Modellen blev første gang introduceret i 2015, hvor den i Europa afløste klassikeren Renault Laguna, der i mange år forinden havde været Renaults store firmabil. Renault Talisman er en kende større end den sidste Laguna, og snittet er rent designmæssigt blevet endnu mere skarpt og lækkert. Renault Talisman læner sig formgivningsmæssigt op ad lillebror Renault Megane, og især i stationcarversionen - Renault Talisman Sport Tourer - er den franske darling blevet et hit. Renault Talisman er med helt i front Der er god plads i Renault Talisman, hvilket også hænger sammen med, at den deler platform med modeller som Nissan Quashqai og Renault Espace. Navnet hentyder til en amulet, der bringer held og i øvrigt beskytter mod det onde. Derfor er Renault Talisman også med helt i front, når det handler om sikkerhed. Den har således topkarakter hos EuroNCap, hvor den er blevet tildelt de maksimale fem stjerner. Du skal lease en Renault Talisman som din næste firmabil, hvis du vil have god plads og sidde bag rattet i en bil, der uden at kny æder kilometer efter kilometer. Du kan naturligvis lease Renault Talisman i en række forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores professionelle leasingkonsulenter klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information. Kend dit køretøj på detaljen Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej. Det mener eksperterne Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Renault Talisman her: Hvilkenbil Motorsiden FDM/Motor Bilbloggen Bilmagasinet Alt Om Varebiler Nem og enkel leasing af firmabiler - kom hurtigt i gang! Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil. Du kan lease Renault Talisman via en forskellige former for leasingaftaler.  Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.   Få et tilbud Læs mere om leasingtyper   Når du handler med LEASING DK får du altid… En fast kontaktperson De skarpeste leasingpriser Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed 15 års erfaring og et stort netværk Renault Talisman

Her kan du lease bil med et smil