Opel Crossland 2020 Koerebillede By

Selvsikker crossover

Opel Crossland er en lækker SUV

Med et moderne og selvsikkert design er erhvervsleasing af Opel Crossland for dig, som vil på eventyr. Høj indstigning, behagelige sæder og godt udstyret giver dig den optimale køreoplevelse.

Rummelig og komfortabel

Erhvervsleasing af Opel Crossland
– komfortabel crossover med moderne design

Stilsikker, moderne og komfortabel. Opel Crossland leverer både inde og ude. Den brede front, de sporty linjer og den enkle stil kendetegner denne crossover.

Indvendigt er komforten i top med AGR-sæder, der kan justeres 16 forskellige steder, og som fås fra udstyrsniveauet Sport og GS Line. Kabinen er rummelig, og bagsæderne kan justeres i længderetningen, og når de lægges ned, er der 1255 liter i bagagerummet. Der er altså masser plads i denne SUV.

Skal Opel Crossland være din nye firmabil? Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Opel Crossloand, og vi kan sammen med dig sammensætte en leasingaftale til dit behov. Service, forsikring og brændstofkort kan være en del af aftalen, så du har styr på alle udgifter. 

Priser for leasing af Opel Crossland X

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Opel Crossland 2020 Koerebillede (2)

Opel Crossland er en moderne SUV

Opel Crossland har tidligere heddet Opel Crossland X, men X’et er blevet droppet af Opel, da Crossland fik et facelift i 2020. Det ændrer dog ikke på, at det er en virkelig lækker og gennemført SUV, som Opel leverer med Crossland. Stilsikkert og moderne design med fronten, hvor lygter og grill er samlet i et element, som gør bilen bredere at se på. Mens bagenden har LED-baglygter med Opels dobbeltvinge-lyssignatur.  

Den høje indstigning og høje sædeposition i bilen giver et godt udsyn, og med AGR-sæder (fås fra Sport/GS Line) med hele 16 forskellige justeringsmuligheder, kan sædet tilpasses dig, så du får den absolut bedste komfort.

På bagsæderne er der også mulighed for at justere dem i længderetningen, og det dobbelte armlæn kan vippes op, hvis der skal transporteres længere genstande. Kabinen i Crossland er virkelig rummelig, og det gør både korte og længere ture til en behagelig køreoplevelse.

Opel Crossland 2020 Display

Udstyrsniveauer fra standarden Edition+ til veludstyrede sporty linjer

Opel Crossland har et sporty udseende, og det afspejles også i bilens udstyrsniveauer, hvor der er sportsæder i alle niveauer undtagen Edition+, som er standardudstyr. Edition+ byder på aircondition, læderrat med varme, fartpilot og 7” touchskærm med Bluetooth og Apple CarPlay.

GS Line og Sport ligner stort set hinanden. Her får du udover standardudstyret automatisk klimaanlæg, AGR-sportsførersæder i stof/vinyl (fører), 17” alufælge, Active Safety Brake, vejbaneassistent, træthedsalarm og LED-forlygter. Sport har derudover bakkamera, blindvinkelalarm og nøglefri adgang, mens GS Line i stedet har fuld LED-lygter inkl. tåge-, bag- og sidelygter.

Ultimate har det hele fra Sport og GS Line, og derudover får du AGR sportsforsæder i læder, navigation, aktiv parkeringsassistent og glastag med tagrails.

Opel Crossland 2020 Bagagerum

Med automatgear, rummeligt bagagerum og anhængertræk

Opel Crossland er med benzinmotor og enten 83, 110 eller 130 hk. Vælger du 130 hk får du et sekstrins automatgear. Bagagerummet har god plads med sine 410 liter. Lægges bagsæderne ned, så får du hele 1255 liter til bagagen.

Er pladsen i bagagerummet ikke nok, så er der mulighed for at få et anhængertræk. Afhængig af bilens motor må Crossland trække op til 650 kg for 83 hk, mens de øvrige to modeller kan trække op til 840 kg. Begge angivelser er for anhænger med bremser. 

Se nærmere på Opel Crossland X

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Opel Crossland

Hvorfor skal jeg lease Opel Crossland hos LEASING DK?

Opel Crossland er en sporty SUV med høj komfort.

Den høje indstigning og gode overblik over vejen gør selv lange køreture til en behagelig oplevelse.

Vælger du udstyrsniveauet med AGR-sæder, er der mulighed for at indstille sæderne præcis til dig for maksimal støtte og komfort.

Crossland har en rummelig kabine og et stort bagagerum, og det er en ideel firmabil til dig, som vægter plads, komfort og køreglæde højt.

Hos LEASING DK hjælper vi dig gerne med en leasingaftale, så Crossland kan blive din nye firmabil.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Opel Crossland?

Beskatningsgrundlaget på Opel Crossland afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Opel Crossland som hybrid eller elbil?

Nej, Opel Crossland fås kun med benzinmotor.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Opel Crossland?

Opel Crosslands bagagerum kan rumme 410 liter, og når bagsæderne er lagt ned, kan der være 1255 liter.

Hvor meget må Opel Crossland trække?

Afhængig af modellen kan der være 650-840 kg på anhængertrækket på Opel Crossland.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Opel Crossland X

  • "Bag Opels kompakte Crossland X ‘gadekryds’ gemmer sig fransk teknik i tysk indpakning. Det tysk-franske samarbejde er ganske vellykket, men vigtigt sikkerhedsudstyr er ikke standard."
  • "Pletskud og crossover i enhver forstand"
  • "Opel Crossland X opleves som en stor og lys bil, men køreegenskaberne imponerer ikke i samme grad."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.