Leasing af Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes-Benz E-klasse blev i sin nuværende generation sendt på gaden i begyndelsen af 2015. Med den model formåede det tyske premium brand at udbygge sin position som firmabilisternes foretrukne leverandør i den bedre ende af skalaen.

Den smukke bil har trukket mange overskrifter og fået masser af roser med på vejen fra både eksperter og kunder, og E-klassen er da også en af de bedst sælgende modeller fra Mercedes-Benz.

Teknisk set blev E-klassen født helt tilbage i 1953, men i den nuværende modelrække regnes 1993 som det egentlige fødselsår for Mercedes Benz E-klasse. Der er solgt omkring 14 millioner eksemplarer af baghjulstrukne model, der også kan fås med træk på alle fire hjul.

Leasing af Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes-Benz E-klasse bliver betragtet som kongen inden for firmabiler, og også i Danmark kører der mange modeller. Den nyeste udgave variant er femte generation, og Mercedes-Benz E-klasse kom i 2016 i den nuværende version, som blot har gjort bilen endnu mere attraktiv.

Der er kælet for detaljerne i den luksuriøse bil, som naturligvis kan fås med en udstyrsliste af en anden verden.

Du skal lease en Mercedes-Benz E-klasse hos LEASING DK, hvis du vil have en firmabil, der er noget af det mest avancerede på markedet.  Også når det gælder sikkerhed, er Mercedes-Benz med helt fremme i den absolut forreste linje.

E-klasse fås i mange varianter

Mercedes-Benz E-klasse fås i flere varianter med en række forskellige motorer. Desuden fås modellen både som sedan og stationcar - ligesom Mercedes-Benz også har en crossover-model og en coupé, der begge tager udgangspunkt i E-klassen.

Desuden kan Mercedes-Benz E-klasse fås som cabriolet og - ikke mindst - i en vanvittig voldsom AMG-udgave, hvor der er skruet op for de i forvejen flotte præstationer.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle rådgivere klar til at finde en skarp leasing-løsning på en Mercedes-Benz E-klasse - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Mercedes-Benz E-klasse her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Mercedes-Benz E-klasse via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Mercedes-Benz E-klasse

Her kan du lease bil med et smil