Leasing af Mercedes-Benz A-klasse

Selv om Mercedes-Benz A-klasse er den mindste i den tyske premium brands produktprogram, så er der faktisk ikke tale om nogen lille bil.

I dag bliver Mercedes-Benz A-klasse nemlig betraget som en model, der størrelsesmæssigt ligger et sted mellem b- og c-segmentet, og bilen bliver da også stillet over for eksempelvis Audi A3 og BMW 1-serien.

Den nyeste variant er således fjerde generation, og Mercedes-Benz A-klasse er beviset på, at der kan ske endog rigtig meget med en bilmodel over et par årtier.

En helt anderledes A-klasse

Den første Mercedes-Benz A-klasse blev lanceret i 1997 under stor mediebevågenhed, fordi det var usædvanligt, at den tyske koncern fokuserede på små biler. Og dengang var Mercedes-Benz A-klasse virkelig en lille bil.

Siden er modellen vokset, og især med lanceringen af tredje generation tilbage i 2013 vågnede verden op til en helt anderledes Mercedes-Benz A-klasse.

Den smarte A-klasse er på alle måder en ægte Mercedes-Benz, og du får med det samme fornemmelsen af luksus og premium bil, når du sætter dig inden for i herlighederne.

Fine detaljer hos Mercedes-Benz

Der er kælet for detaljerne i den luksuriøse bil, som naturligvis kan fås med en alenlang liste af udstyr.

Du skal lease en Mercedes-Benz A-klasse hos LEASING DK, hvis du vil være lidt mere end bare god mod dig selv. Den vakse A-klasse er en meget avanceret bil, som nyder godt af slægtsskabet med de store Merdedes-Benz-modeller, som er rene vidundermodeller, eksempelvis når det handler om sikkerhedsudstyr.

Mercedes-Benz A-klasse fås i flere varianter med forskellige motorer og med diverse udstyrsniveauer. 

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores team af meget erfarne konsulenter klar til at give gode råd og finde en skarp leasing-løsning på en Mercedes-Benz A-klasse - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Mercedes-Benz A-klasse her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Mercedes-Benz A-klasse via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Mercedes-Benz A-klasse

Her kan du lease bil med et smil