Plads til syv personer

Kia Sorento – rummelig, lækker og sporty SUV

Stor og rummelig SUV med plads til op til syv personer. Med erhvervsleasing af Kia Sorento får du masser af plads, og den er fyldt med lækkert udstyr. Som plug-in hybrid kører den op til 57 km på ren el.

Fås som plug-in hybrid

Erhvervsleasing af Kia Sorento – sporty og rummelig familie-SUV

Kia Sorento er den største SUV i Kias modelprogram, og den store familiebil har plads til hele syv personer. Der er masser af plads i bilen, og den formår samtidig at se sporty og muskuløs ud. Den er spækket med udstyr og teknologi, som gør køreglæden stor.

Den kom på markedet i 2009 og kom i fjerde generation i 2020, hvor blandt andet designet blev opdateret, ligesom der også blev tilføjet en delvis elektrisk drivlinje i form af plug-in hybrid-udgaven. Den kan også fås med almindelig forbrændingsmotor.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Kia Sorento som din nye firmabil. Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, som matcher dit behov, og den kan indeholde både service, forsikring og brændstofkort, hvis du ønsker. Vi ved, at ingen er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger.

Priser for leasing af Kia Sorento

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Kia Sorento 2023 Front

Kia Sorento plug-in hybrid eller med dieselmotor

Der er mulighed for at vælge Kia Sorento som plug-in hybrid eller med en 2.2 liters dieselmotor med eller uden firehjulstræk. Vælger du plug-in hybriden, er den med firehjulstræk, og den drives af både en benzin- og elmotor, der samlet yder 265 hk. PHEV’en kører op til 57 km på ren el, inden benzinmotoren tager over, og den er med sekstrins automatgear.

Diesel-udgaven fås med både forhjuls- og firehjulstræk, og den er med et ottetrins DCT-gear. Den yder 194 hk. Har du en udgave med firehjulstræk, er det muligt at vælge mellem flere forskellige køreindstillinger, som man vælger mellem med en drejeknap.

Kia Sorento 2023 Forsaede

Vælg udstyrsniveau: Prestige, Upgrade eller Premium

Der er masser af udstyr i Kia Sorento, og der er lidt forskel, afhængig af om det er PHEV’en eller diesel-udgaven, du går med. Men udstyrsniveauerne hedder det samme: Prestige, Upgrade og Premium.

Prestige er standarden, og her får du blandt andet adaptiv fartpilot, LED-lygter, klimaanlæg, 8” touchskærm, 12,3” digital instrumentering, bakkamera og trådløs Apple CarPlay. Vælger du i stedet Upgrade, får du derudover elektrisk bagklap, 10,25” touchskærm, multifunktionel Smart Key og blindvinkelassistent.

Med Premium er der derudover head up display, 360 graders kamera, Bose lydanlæg og fjernbetjent parkeringsassistent.

Kia Sorento 2023 Bagagerum

Plads til syv personer, stort bagagerum og mulighed for træk

Der er virkelig god plads i denne store SUV, og Kia Sorento tilbyder den tredje sæderække, der giver plads til syv personer i bilen. Når alle sæder er i brug, kan der være 175 liter i bagagerummet. Når den tredje sæderække er lagt ned, kan der være 809 liter, og når alle bagsæder er lagt ned, er der plads til 1988 liter.

Det er muligt at få anhængertræk på bilen, hvis du har brug for det. Plug-in hybrid-udgaven kan trække op til 1500 kg, mens den med dieselmotoren kan trække hele 2500 kg.

Se nærmere på Kia Sorento

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Kia Sorento

Hvorfor skal jeg lease Kia Sorento hos LEASING DK?

Har du brug for masser af plads i bilen, så er det Kia Sorento. Her kan der være op til syv personer i bilen, og du får et fantastisk udsyn over vejen og en stærk bil at køre i.

Hos LEASING DK kan du lease Sorento, og vi ved, at ingen virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Kia Sorento?

Beskatningsgrundlaget på Kia Sorento afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Kia Sorento som hybrid eller elbil?

Ja, Kia Sorento fås som plug-in hybrid, og den kan køre op til 57 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Den fås ikke som ren elbil.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Kia Sorento?

Der er plads til 130 liter i bagagerummet på Kia Sorento, hvis alle sæder er i brug. Er den tredje sædderække lagt ned, kan der være 809 liter. Er hele bagsædet lagt ned, er der plads til 1988 liter.

Hvor meget må Kia Sorento trække?

Kia Sorento Plug-in Hybrid kan trække op til 1500 kg, mens dieseludgaven kan have hele op til 2500 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Kia Sorento

  • "Så er vi kommet et skridt videre mod de selvkørende biler. Denne Kia Sorento kan selv køre ind og ud af p-båsen, hvis man står tæt på bilen og styrer den med nøglen. Det er smart."
  • "Den nye Sorento er en mellemstor-til-stor SUV med syv anvendelige sæder, alt i moderne udstyr, lækker indretning, rigtig gode køreegenskaber og et pænt, kantet design."
  • "Som opladningshybrid kravler Sorento under den afgørende 50 grams grænse for CO2-udslip, hvilket betyder store fradrag i registreringsafgiften og en opsigtsvækkende pris."
  • "Kia Sorento er nærmest umulig at komme uden om med sin vellykkede kombination af komfort, kræfter, plads og høje kvalitetsindtryk."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.