Dristigt design

Kia ProCeed – luksuriøs, kraftfuld og lækker

Skal firmabilen have ekstra kraft og performance, så er det erhvervsleasing af Kia ProCeed. Det er den sporty udgave af familiebilen Ceed, og den har plads, er luksuriøs og lækker.

Book møde

opsigtsvækkende bil

Erhvervsleasing af Kia ProCeed – dynamisk firmabil med masser af kraft

Med sit såkaldte shooting brake-design lægger man mærke til Kia ProCeed på vejene. Det er en model mellem coupéen og den sportslige stationcar, og den bygger på Kia Ceed-platformen. Aktiv, sportslig og luksuriøs er nogle af tillægsordene, du kan komme på denne bil.

Kia ProCeed kom til Ceed-familien i 2013 under navnet Pro_Cee’d GT, som en performance bil, og det er den stadig i dag. Med en kraftfuld motor og masser af sporty udstyr er den stadig den mest sportslige model af Kias Ceed-modeller.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Kia ProCeed som din nye firmabil. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor kan vi sammensætte en aftale, der passer til netop din virksomhed. Service, brændstofkort og forsikring kan være en del af erhvervsleasingaftalen, så der er styr på hele biløkonomien måned for måned.

Kontakt os

Priser for leasing af Kia ProCeed

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Kia Proceed Cdsbgtlinemy19 Aa9infrared 17A 0020
  Kia ProCeed
  F GT-Line

  Sporty GT-Line-udstyrspakke til Kia ProCeed.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 17" alufælge (225/45R17)
  • El-foldbare sidespejle m. LED blinklys
  • El-justerbare sidespejle m. varme
  • GT-Line kofangere
  • GT-Line kølergrill
  • GT-Line sideskørter
  • Indfarvede sidespejle
  • LED baglygter
  • LED kørelys
  • 1.5 T-GDI 140HK F GT-Line
   48 måneder, 15.000 km per år, 47.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.128 kr./md.
   Beskatning fra 317.651 kr.
  • 1.5 T-GDI 140HK DCT F GT-Line
   48 måneder, 15.000 km per år, 51.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.324 kr./md.
   Beskatning fra 342.287 kr.
 • Kia Proceed Cdsbgtlinemy19 Aa9infrared 17A 0020
  Kia ProCeed
  F GT-Line

  Sporty GT-Line-udstyrspakke til Kia ProCeed.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 17" alufælge (225/45R17)
  • El-foldbare sidespejle m. LED blinklys
  • El-justerbare sidespejle m. varme
  • GT-Line kofangere
  • GT-Line kølergrill
  • GT-Line sideskørter
  • Indfarvede sidespejle
  • LED baglygter
  • LED kørelys
  • 1.5 T-GDI 140HK F GT-Line
   48 måneder, 15.000 km per år, 47.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.128 kr./md.
   Beskatning fra 317.651 kr.
  • 1.5 T-GDI 140HK DCT F GT-Line
   48 måneder, 15.000 km per år, 51.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.324 kr./md.
   Beskatning fra 342.287 kr.
Kia Proceed GT Skraa Venstre

Kia ProCeed med op til 204 hk og automatgear

Der er en grund til, at Kia kalder ProCeed for en performancebil. I varianten ProCeed GT fås den med en 1,6 liters benzinmotor med 204 hk. Bilen har automatgear, og du kan nyde køreturen i de komfortable sæder. Topfarten er 225 km/t, mens den kan komme fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder.

Den fås også i to andre GT-versioner kaldet GT-Line og GT-Line S. Her får du en 1,5 liters benzinmotor med 160 hk. Der kan vælges mellem sekstrins manuelt gear eller syvtrins automatgear.

Uanset hvilken model du vælger, får du en velkørende bil med en komplet uafhængig undervogn, som giver mere adrætte køreegenskaber og omgående respons.

Kia Proceed GT Forsaede

Masser af udstyr i både GT-Line, GT-Line S og GT

Der er som sagt tre udgaver af ProCeed, hvor GT-Line er den med mindst udstyr, men du kan være ganske rolig: Udstyrslisten er ganske lang. Du får blandt andet LED-kørelys og -baglygter, fartpilot, aut. Klimaanlæg med 2 zoner, p-sensor bag, regnsensor, 10,25” touchskærm, 4,2” farvedisplay i instrumentering, bakkamera samt Android Auto og Apple CarPlay.

Af sikkerhedsteknologi er der for eksempel aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse og træthedsregistrering.

GT-Line S-udgaven indeholder derudover LED-forlygter, p-sensor for, 12,3” fuld digital instrumentering samt smart parkeringsassistent. Vælger du GT-udgaven, har den udstyr som GT-Line S, men dog med større følge og andet interiør.

Kia Proceed GT Bagfra

God plads i bagagerum og mulighed for anhængertræk

Med Kia ProCeed får du god plads i bagagerummet, hvor der er 594 liter, og når bagsæderne er slået ned, kan der være hele 1545 liter i bagagerummet. Det giver plads til hele familiens oppakning.

Det er også muligt at få anhængertræk på bilen, og her må den trække op til 1410 kg, hvis påhængsvægten har bremse.

De udvendige dimensioner på bilen er: Længde på 460,5 cm, bredde på 180 cm og højde på 142,2 cm.

Se nærmere på Kia ProCeed

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Kia ProCeed

Hvorfor skal jeg lease Kia ProCeed hos LEASING DK?

Kia ProCeed er en sporty familiebil, der også er populær som firmabil. Det er en shooting brake-udgave af Ceed, og den har et lækkert design kombineret med performancemotorer.

Du kan lease Kia ProCeed hos LEASING DK, og vi kan sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher dit behov, og vi kan skræddersy aftalen til din virksomhed.

Service, forsikring og brændstofkort kan være en del i aftalen, så der altid er styr på biløkonomien.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Kia ProCeed?

Beskatningsgrundlaget på Kia ProCeed afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Kia ProCeed som hybrid eller elbil?

Nej, den gør den desværre ikke.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Kia ProCeed?

Der kan være op til 594 liter i bagagerummet, og når bagsæderne er lagt ned, kan der være op til 1545 liter.

Hvor meget må Kia ProCeed trække?

Kia ProCeed må trække op til 1410 kg, hvis der er bremser på påhængsvægten. Er påhængsvægten uden bremsen, må bilen trække 600 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Kia ProCeed

 • "I forbifarten er det let at forveksle Kia Proceed med Porsches Panamera. Linjerne falder heldigt ud på Proceed, og præstationerne er i top i GT-versionen."
 • "KIA ProCeed er en veludført og velkørende bil. Du kan med ro i sindet se i KIAs retning, hvis hjertet siger Mercedes CLA, men bankrådgiveren siger nej."
 • "Med ProCeed beviser KIA, at et koreansk bilmærke kan bygge biler, som ikke bare er fornuftige og holdbare, men også flotte og luksuriøse."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.