rummelig og alsidig

Kia e-Niro – elektrificeret crossover

Elegant, praktisk og komfortabel crossover. Med erhvervsleasing af Kia e-Niro får du fuldelektrisk kørsel i op til 455 km på én opladning.

Fuldelektrisk kørsel

Erhvervsleasing af Kia e-Niro – praktisk, komfortabel og elegant

De første Kia e-Niro ramte landevejene i 2019, og det var Kias første komplet eldrevne crossover. Den har crossoverens rummelighed og praktiske egenskaber med sin høje indstigning og det gode overblik over vejen. Designet er elegant og aerodynamisk, og den kan sagtens bruges som familiebil udover at være en praktisk firmabil. Den har en god rækkevidde op til 455 km.

Modellen blev lanceret, efter Kia havde introduceret både en hybrid og en plug-in hybrid udgave af bilen. E-Niro adskiller sig designmæssigt med sin lukkede kølergrill og en kofanger med blå dekorelementer. Den kombinerer på bedste vis et moderne design, masser af plads og teknologi, der understøtter bilens elektriske drivlinje.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Kia e-Niro som din firmabil. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og vi sørger derfor for at sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov. Service, forsikring og ladeløsning kan være en del af aftalen.

Priser for leasing af Kia e-Niro

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Kia Niro Depehevmy20 Cr5runwayred 16B 0020
  Kia e-Niro
  F Inspire

  Kia eNiro Inspire er fyldt med assistentudstyr.

  Udvalgt standardudstyr til eNiro Inspire.

  • El-justerbart førersæde
  • Kunstlædersæder
  • Trådløs mobiloplader
  • Udvidet motorvejsassistent
  • Aktiv blindvinkelassistent
  • Advarsel for bagved krydsende trafik
  • Sikker udstigningsassistent
  • EV 64.8 kWh F Inspire
   48 måneder, 15.000 km per år, 54.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.857 kr./md.
   Beskatning fra 324.788 kr.
 • Kia Niro Depehevmy20 Cr5runwayred 16B 0020
  Kia e-Niro
  F Inspire

  Kia eNiro Inspire er fyldt med assistentudstyr.

  Udvalgt standardudstyr til eNiro Inspire.

  • El-justerbart førersæde
  • Kunstlædersæder
  • Trådløs mobiloplader
  • Udvidet motorvejsassistent
  • Aktiv blindvinkelassistent
  • Advarsel for bagved krydsende trafik
  • Sikker udstigningsassistent
  • EV 64.8 kWh F Inspire
   48 måneder, 15.000 km per år, 54.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.857 kr./md.
   Beskatning fra 324.788 kr.
Kia E Niro 2019 1600 43

Kia e-Niro med to batteristørrelser og god rækkevidde

Der er to forskellige batteristørrelser at vælge mellem på Kia e-Niro. Den fås med enten 39,2 kW eller 64 kW. Det lille batteri yder 136 hk, og med det kan du køre op til 289 km på en opladning. Mens batteriet på 64 kW yder 204 hk, og det giver en rækkevidde op til 455 km.

Rækkevidden er ved blandet kørsel og forlænges markant, hvis der er tale om bykørsel. Her kører e-Niro op til 405 km med det lille batteri, mens du med det store kan køre op til 615 km ved bykørsel. Den er desuden med trinløst automatgear.

Begge udgaver kan lades med 11 kW AC-opladning og 80 kW DC-opladning, som tager lige under en time at lade batteriet fra 0-80%.

Kia E Niro 2019 1600 5D

Vælg det rette udstyrsniveau

Der er masser af lækkert udstyr i Kia e-Niro, hvor teknologien er med til at hjælpe kørslen godt på vej. En af de store fordele ved elbiler er, at der ofte er rigtig meget teknologi og udstyr i dem. Det gælder også e-Niro. Det er blandt andet adaptiv fartpilot, klimaanlæg, træthedsregistrering og bakkamera.

Du kan herunder læse mere om, hvilke udstyrsvarianter vi tilbyder, og hvis der mangler en udgave, eller du efterspørger noget bestemt, så kontakt os endelig. Vi kan lease de fleste biler, og derfor kan vi sikkert også finde præcis den bil, du ønsker.

Kia E Niro 2019 1600 2E

Rummeligt bagagerum og mulighed for anhængertræk

Der er god plads i bagagerummet på Kia e-Niro. Den kan nemlig rumme 451 liter, og der er et opbevaringsrum under bunden, hvor der er plads til ladekabler. Der kan være 1391 liter, når bagsæderne lægges ned.

Ved den første udgave af e-Niro var det ikke muligt at få anhængertræk på, men det blev det fra årgang 2021, og derfor kan du have op til 300 kg på anhængertrækket. Anhængertræk er tilbehør, men det er også noget, vi kan hjælpe dig med.

Se nærmere på Kia e-Niro

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Kia e-Niro

Hvorfor skal jeg lease Kia e-Niro hos LEASING DK?

Kia e-Niro er en praktisk crossover, der giver dig fuldelektrisk kørsel i op til 455 km. Det er en velegnet firma- og familiebil, og der er masser af udstyr og teknologi i den.

Hos LEASING DK kan vi sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher dit behov. Service, forsikring og ladeløsning kan være en del af aftalen.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Kia e-Niro?

Beskatningsgrundlaget på Kia e-Niro afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Kia e-Niro som hybrid eller elbil?

Kia e-Niro er en elbil, og den fås også som plug-in hybrid i udgaven Niro. Den er desuden kommet i en nyere udgave, der hedder Niro, som altså er en betegnelse for både plug-in hybrid og elbil.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Kia e-Niro?

Der er plads til 451 liter i bagagerummet på Kia e-Niro og op til 1391 liter, når bagsæderne lægges ned.

Hvor meget må Kia e-Niro trække?

Fra årgang 2021 er det muligt med træk på Kia e-Niro, og den kan have op til 300 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Kia e-Niro

 • "Bag rattet i Kia e-Niro møder man en veludstyret førerplads med næsten alt, hvad hjertet kan begære."
 • "Kia e-Niro med det store batteri er en velvoksen elbil og samtidig et rullende bevis på, at elbilen er blevet voksen og moden til daglig brug for en familie. Reelt har e-Niro kun ganske få svagheder."
 • "Den populære elbil Kia e-Niro har fået et facelift, der er svært at se, men som alligevel har stor betydning. Elbilen med brugbar rækkevidde til en overkommelig pris giver nu endnu mere mening."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.