Leasing af KIA Ceed

Med KIA Ceed stemplede den sydkoreanske koncern for alvor ind den såkaldte Golf-klasse - også kendt som c-segmentet.

KIA Ceed blev introduceret i 2007, hvor den i Europa afløste KIA Cerato. Og modellen blev fra første sekund en stor succes for KIA, der netop sigtede efter at øge markedsandelen i Europa.

Faktisk var KIA Ceed i sin første udgave den første bil overhovedet, som høstede seks stjerner i en biltest hos FDM. Det vakte straks opsigt og var ubetinget med til at øge interessen for de sydkoreanske modeller.

KIA Ceed var attraktiv helt fra start

Med til at gøre KIA Ceed attraktiv var naturligvis den samtidige introduktion af den bedst fabriksgaranti i branchen i form af syv års garanti med en kilometerbegrænsning på 150.000 kilometer.

Den garanti er siden blevet udvidet til at omfatte samtlige modeller, og gælder altså fortsat også, når man leaser en ny KIA Ceed som den næste firmabil.

Den nyeste version af KIA Ceed er fra efteråret 2018, hvor modellen kom i sin tredje generation. Der er fortsat tale om en bilmodel, der stikker af fra de nærmeste konkurrenter.

KIA Ceed har et meget højt niveau

Du skal lease en KIA Ceed, hvis dit behov er en firmabil med gedigne køreegenskaber, fremragende sikker og masser af topmoderne udstyr. KIA Ceed har allerede i indgangsmodellerne et højt niveau, når det netop handler om udstyr.

KIA Ceed fås i flere varianter med forskellige motorstørrelser og med et varieret udstyrsniveau, og både som stationcar og hatchback.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en KIA Ceed - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af KIA Ceed her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease KIA Ceed via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 KIA Ceed

Her kan du lease bil med et smil