Toyota Aygox 2022 Oppefra

Robust bybil

Toyota Aygo X – minibilen er blevet til en crossover

Toyota Aygo X er en crossover-udgave af Aygo. Den har fået en høj indstigning og mere robust udseende. En komfortabel minibil, der er skabt til byen – og alle andre ture på landevejene.

Book møde

Crossover minibil

Erhvervsleasing af Toyota Aygo X – robust og kompakt

Toyota Aygo X kom på markedet i 2021, og det er en crossover-udgave af den populære Toyota Aygo. Toyota har set, at rigtig mange er glade for biltypen crossover og SUV, særligt på grund af den høje og komfortabel indstigning. Derfor har de forsøgt at bringe minibilen ind i crossover-segmentet med Aygo X.

Og det lykkedes godt. Udover den højere indstigning har bilen også designmæssigt gennemgået en forandring og har fået et mere robust udtryk. Bilen har altid været god til bykørsel, og det er Aygo X også – måske endda i højere grad, fordi du har et virkelig godt overblik over vejen, og hvis du har mange stop, er det også bare nemmere at komme ind og ud af bilen på grund af den høje indstigning.

Skal Toyota Aygo X være din nye firmabil? Så kan du erhvervslease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og vi tilbyder derfor fleksible leasingløsninger, der er skræddersyet til netop jeres virksomhed.

Kontakt os

Priser for leasing af Toyota Aygo X

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Toyota Aygo X med benzinmotor og mulighed for automatgear

Der er én motor at vælge mellem på Toyota Aygo X, så det er egentlig ikke valg, men en konstatering af, at den fås med en 1.0 liters benzinmotor. Den har 72 hk og et brændstofforbrug på omkring 20 km/liter.

Du kan vælge mellem manuelt gear eller automatgear, afhængig af hvad du er mest til.

Der er fire sæder i bilen, som har en frihøjde på 14,6 cm.

Fem udstyrsniveau og flere pakker at vælge mellem

Der er til gengæld masser af udstyrsvarianter at vælge mellem på Toyota Aygo X. Der er hele fem forskellige, ligesom det er muligt at vælge mellem forskellige udstyrspakker. Standarden hedder Play, og så er der Active, Pulse, Air Pulse og Envy.

Som standard får du mange vigtige ting, så du er godt kørende fra start. Det er blandt andet flere sikkerhedsteknologier som nødbremse- og vognbaneassistent. Den har også adaptiv fartpilot. Derudover får du bakkamera, 9” multimedieskærm og trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Vi hjælper dig gerne med at finde det rette udstyrsniveau til din opgave.

Fint bagagerum og mulighed for foldetag

Der er et fint bagagerum på Toyota Aygo X, som har et lidt større bagagerum end søstermodellen Aygo. Der kan være lidt forskel på størrelsen afhængig af modelkonfigurationen, men typisk ligger det omkring 231 liter.

Det giver en fornuftig størrelse til dagligdagen, men det kniber måske med større genstande. Bagsæderne kan dog lægges ned, så pladsen bliver større.

Du kan også få luft ind gennem taget med et tilvalg om foldetag.

Se nærmere på Toyota Aygo X

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Toyota Aygo X

Hvorfor skal jeg lease Toyota Aygo X hos LEASING DK?

Toyota Aygo X kombinerer minibilens kompakte og praktiske størrelse med komforten fra en crossover/SUV. Der er den høje indstigning og gode overblik over vejen, og det er en virkelig velkørende bil.

Skal det være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi laver fleksible leasingløsninger, som skræddersyes til jeres virksomhed.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Toyota Aygo X?

Beskatningen på Toyota Aygo X afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Toyota Aygo X?

Der er plads til 231 liter i bagagerummet på Toyota Aygo X.

Hvor meget må Toyota Aygo X trække?

Toyota Aygo X kan ikke få anhængertræk.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Toyota Aygo X

  • "Den nye generation af Toyota Aygo X er vokset, og det gør, at man sidder højt. Samtidig er den blevet vældig flot udrustet, og det er en af de billigste biler at eje."
  • "Toyota Aygo X er en fin bil, man ikke behøver være rig for at købe"
  • "Den klassiske Toyota Aygo er blevet til en fremragende mikrobil"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.