PEUGEOT 508 2021 SW Profil (1)

Prisvindende firmabil

Peugeot 508 er en stilren køreoplevelse

Er du til sedan eller stationcar? Med erhvervsleasing af Peugeot 508 bestemmer du. Vælg mellem diesel eller plug-in hybrid, som kan køre op til 61 km på ren el. Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid blev kåret som Årets Firmabil 2021.

Book møde

Elegant sedan eller stationcar

Erhvervsleasing af Peugeot 508
– sporty firmabil med stramme linjer

Peugeot har fokus på at konstruere biler, der har et stilrent design, og som giver en intuitiv køreoplevelse. Peugeot 508 er ingen undtagelse! Med sin lave dynamiske form, aggressive front og stramme linjer er Peugeot 508 både elegant og sportslig. Detaljer som rammeløse døre er med til at understrege det stilrene design.

Peugeot 508 fås både som sedan og stationcar kaldet SW, ligesom den også fås som plug-in hybrid. Her få du op til 61 km kørsel på ren el, inden benzinmotoren tager over. Plug-in hybriden findes også i en PSE-udgave, som byder på 360 hk, 51 km på ren el og en acceleration på 0-100 km/t på 5,2 sekunder. Og det er værd at kigge på en plug-in hybrid, for Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid er kåret som Årets Firmabil 2021.

Er du til erhvervsleasing af Peugeot 508 som firmabil, kan vi hos LEASING DK sammensætte en aftale, der passer til dine behov. Det kan være, der skal være service, brændstofkort eller måske forsikring med i prisen på erhvervsleasingaftalen, så du kender alle udgifter til bilen måned for måned.

Kontakt os

Priser for leasing af Peugeot 508

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

PEUGEOT 508 2021 Koersel (1)

Peugeot 508 som kompakt sedan eller rummelig stationcar

Peugeot 508 giver dig rig mulighed for at sammensætte netop den bil, som du ønsker. Vælg mellem den kompakte sedan eller den rummelige stationcar Peugeot 508 SW. Sedan-udgaven har et mere sportsligt udtryk, mens stationcaren byder på mere plads. I bagagerummet får du 530 liter og 1780 liter, når sæderne er lagt ned i SW-udgaven, mens sedanens bagagerum kan rumme 487 liter og 1537 liter, når sæderne er lagt ned. 

Bagklapsåbningen er lavet ekstra bred i begge biler, så det er nemt at få læsset bilen. Med den elektriske bagklap (fås fra Allure udstyrsmodel) åbnes og lukkes bagklappen med en lille sparkebevægelse under bagkofangeren.

Uanset om du vælger sedan eller stationcar, så fås den med 130 hk BlueHDi dieselmotor og ottetrins automatgear, der giver en glidende kørsel og er med til at øge kørekomforten. Begge modeller kan have op til 1500 kg på anhængertrækket.

PEUGEOT 508 2021 PSE Bagende (1)

Peugeot 508 Plug-in Hybrid med god rækkevidde og automatgear

Få elektrisk kørsel med Peugeot 508 Plug-in Hybrid, som kan køre op til 61 km på ren el (afhængig af model), inden benzinmotoren tager over. Det er både Peugeot 508 og SW, som findes som plug-in hybrid, og batteriet er på 11,8 kWh. Bilen er med ottetrins automatgear, og den har en glidende kørsel uden ryk. Og du kan roligt vælge Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid som firmabil, da den er kåret som Årets Firmabil 2021.

Designmæssigt skiller plug-in hybriden sig ud ved at have hybrid-emblemer og en indikator i forruden, som lyser, når bilen kører elektrisk. Plug-in hybriden har desuden en smart e-Save-funktion, hvor man kan gemme en elektrisk reservebeholdning, som kan bruges, når man ønsker. Det er praktisk, hvis man skal ind i en miljøzone, hvor der er begrænset adgang.

I plug-in hybrid-programmet findes også en PSE-udgave, som giver dig 360 hk og 51 km på ren el. PSE står for Peugeot Sport Engineered og kan tilvælges til både sedan og stationcar. Bilen har fået et opdateret look med Kryptonite-farvet signatur, sænket karrosseri, 20” fælge og et sort kølergitter, som matcher den imponerende acceleration fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder. 

PEUGEOT 508 2021 Cabine (1)

Peugeot 508 fås som veludstyret Allure Pack eller sporty GT Line

Der er fem udstyrsvarianter at vælge mellem på Peugeot 508: Active Pack (standard), Allure Pack, GT, GT Pack og GT PSE. De tre sidste er udgaver af den sporty GT Line, som tilfører sportslige detaljer på bilen som skakternet kromgitter, Full LED-forlygter og sort loftbeklædning.

Udstyrsvarianten Active Pack er standard, og her får du blandt andet LED-kørelys, automatisk klimaanlæg, fartpilot med fartbegrænser, p-sensor for og bag, automatisk nødbremsesystem og 8” touchskærm med Apple CarPlay. Vælger du Allure Pack får du derudover 180 grader bakkamera, elektrisk bagklap, 10” touchskærm med Apple CarPlay, 3D navigation samt sikkerhedsteknologier som blindvinkelassistent, skiltegenkendelse, adaptiv fartpilot og aktiv vejbaneassistent.

Med GT Line får du udover de designmæssige opdateringer også mulighed for at lave en masse tilvalg. Det er blandt andet panoramasoltag, trådløs opladning af mobiltelefon og elektrisk justerbare sæder. Disse tilvalg er ikke mulig på de øvrige modeller.

Se nærmere på Peugeot 508

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Peugeot 508

Hvorfor skal jeg lease Peugeot 508 hos LEASING DK?

Peugeot 508 er en stilren bil, hvor der er lagt vægt på at give en intuitiv køreoplevelse.

Linjerne er stramme, fronten er aggressiv, og bilens lave, dynamiske form giver den et sportsligt udseende.

Du kan få den med dieselmotor eller som plug-in hybrid, hvor den kan køre op til 61 km på ren el afhængig af modellen.

Med en erhvervsleasingaftale kender du de månedlige udgifter til bilen, og aftalen kan sammensættes, så den matcher netop dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Peugeot 508?

Beskatningsgrundlaget på Peugeot 508 afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Peugeot 508 som hybrid eller elbil?

Ja, Peugeot 508 fås som plug-in hybrid. Den har en rækkevidde op til 61 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Det er både sedanen og stationcaren, der fås som plug-in hybrid, og stationcaren Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid blev kåret som Årets Firmabil 2021. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Peugeot 508?

Peugeot 508 SW stationcar har plads til 530 liter i bagagerummet og 1780 liter, når bagsæderne er lagt ned. 

I sedan-udgaven kan der være 487 liter i bagagerummet og 1537 liter, når bagsæderne er lagt ned. 

Hvor meget må Peugeot 508 trække?

Peugeot 508 sedan og stationcar må begge have op til 1500 kg på anhængertrækket. 

Plug-in hybrid-udgaven kan have en smule mindre med op til 1340 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Peugeot 508

Peugeot 508 har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. Peugeot 508 er nemlig oftest blandt de mest erhvervsleasede biler i Danmark.

 

  • "Peugeot har sat strøm til 508-serien, og som plugin-hybrid ligner bilen et kanontilbud. Med de rigtige tilvalg får man en veludstyret bil med en pæn rækkevidde på el."
  • "Sporty luksusbil til elektrificeret lavpris"
  • "Visuel nydelse at se og køre. Peugeot 508 SW er lækker og attraktivt prissat, men den har en fejl som familiebil"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.