Leasing af Peugeot 508

Peugeot 508 er det franske mærkes svar på en på Volkswagen Passat, en Ford Mondeo eller en Opel Insignia. Og med Peugeots historik for at have fremragende salgstal i klassen for de store firmabiler, så skal man klart overveje den fine firmabil fra Frankrig.

Peugeot 508 blev introduceret i 2011, hvor den afløste den succesfulde Peugeot 407. Sammen med forgængerne Peugeot 406 og - endnu tidligere - Peugeot 405, var Peugeot 407 højt på de danske firmabilkunders ønskelister.

Den nuværende Peugeot 508 er anden generation, og der er virkelig skete noget på design-fronten med den store "løve-bil". Et stort flertal blandt eksperter, motorjournalister og øvrige anmeldere er enige om, at Peugeot 508 er noget af det smukkeste, der har ramt d-segmentet, som også går under kælenavnet Mondeo-klassen.

At tallet skiftede fra 400 til 500 handlede om, at d-segment-modellen skulle passe ind i den øvrige flåde af bilmodeller, som alle ender på 8-tallet.

Peugeot 508 er en elegant bil

En af Peugeot 508-modellens forgængere, Peugeot 405, opnåede at blive kåret både som Årets Bil i Danmark 1988 og Car of the Year 1988. Peugeot 508 har også vundet mange fans, og modellen nåede at komme med i finalefeltet ved Årets Bil i Danmark 2019.

Selv om den nye Peugeot 508-model til forveksling ligner en sedan, er der faktisk tale om en hatchback-konstruktion, hvor bagklappen åbner med op til toppen af bagruden og derved skaber en større åbning ind til bagagerummet. Også en stationcar-version af Peugeot 508 er på vej.

Du skal lease en Peugeot 508, hvis du er ude efter et elegant køretøj, som peger i flere og nye retninger med sit innovative design og et smukt interiør, der byder på masser af udstyr. Du sidder fantastisk i førersædet, og komfort-mæssigt er der ikke noget at sætte en finger på i Peugeot 308.

Kontakt os

Du kan naturligvis lease Peugeot 508 som firmabil hos LEASING DK. Vores professionelle konsulenter har mange års erfaring - og vi er klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information, uanset hvilken variant du har lyst til at få fingrene i.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Peugeot 508 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Peugeot 508 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Peugeot 508

Her kan du lease bil med et smil