Re Leasing

Mange bilmodeller med få kilometer på tælleren kan leases igen på særligt gunstige vilkår - det er det, som LEASING.DK kalder for Re Leasing.

Hver eneste dag kører der et stort antal af biler gennem systemet hos LEASING.DK - og mange af køretøjerne har haft en foreløbig kort karriere som eksempelvis demo-biler eller korttids-udlejede biler.

Mange af disse modeller kan leases igen på særligt gunstige vilkår - det er det, som LEASING.DK kalder for Re Leasing.

En af de helt klare fordele er, at bilerne fremstår som fuldstændig fabriksnye vogne, der ikke har lidt nogen form for overlast efter få måneder på asfalt.

Vi sørger for hurtig levering

Desuden er LEASING.DK garant for hurtig levering, ligesom det forhold, at bilerne allerede har været indregistreret en gang i omkring tre til ni måneder, også er til kundens fordel.

Det betyder nemlig, at der er kortere tid til, at skattegrundlaget falder - sammenlignet med en ny leasing-model.

Når leasingkontrakten er ved vejs ende og bilen skal leveres tilbage til LEASING.DK, bliver der lavet en afleveringsforretning, hvor din bil gennemgås for skader. 

Vi ved meget om biler og leasing

Og ja, det er rigtigt...

Der er virkelig mange ting at forholde sig til - og det er blandt andet her, at LEASING.DK’s erfarne mandskab sidder klar med vejledning, der er baseret på masser af viden på specifikke bilmærker.

Du skal naturligvis finde frem til, om Re Leasing er noget for dig. Du kan trygt regne med, at LEASING.DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg.

Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. Kontakt os her.


Her kan du lease bil med et smil