Operationel Leasing

Hvis du vælger Operationel Leasing skal bilens restværdi ikke regnes med i den endelige opgørelse. Det er med til at skabe tryghed.

Denne form for leasing giver dig som kunde den helt store fordel, at den ikke indebærer nogen form for risici.

Du får den fulde brugsret over køretøjet - samtidig med, at omkostningerne til service og dæk også er dækket ind under leasing-ydelsen.

Når man vælger denne leasing-løsning skal bilens restværdi ikke regnes med i den endelige opgørelse - man afleverer køretøjet, når kontrakten er nået til vejs ende - og det er dét.

Her har du også mulighed for at få en erstatningsbil ved service, ligesom LEASING DK kan give tilbud på forsikring og en lukrativ brændstofordning.

Pluk ned fra hylden

LEASING DK har et stort netværk af samarbejdspartnere, der er spredt ud over hele Danmarkskortet.

Det gælder værksteder og dækleverandører, ligesom det kan dreje sig om forsikrings- og benzinselskaber.

Derfor kan du med fordel tage ned fra LEASING DK’s hylde med de forskellige tillægsydelser.

En af de helt klare fordele ved operationel leasing er, at du outsourcer selve administrationen af køretøjet. Dermed kan din virksomhed spare en lang række ressourcer i forbindelse med den løbende administration af bilflåden.

Bilen afleveres kvit og frit

Ved operationel leasing af bil indestår LEASING DK for restværdien.

Det betyder, at du efter endt leasingperiode kan aflevere bilen tilbage til os kvit og frit med hensyn til restværdien. Denne risiko står LEASING DK inde for.

Når leasingkontrakten er ved vejs ende og bilen skal leveres tilbage til LEASING DK, bliver der lavet en afleveringsforretning, hvor det enkelte køretøj naturligvis bliver gennemgået for skader.

Kontakt LEASING DK her.

Vi ønsker at skabe langsigtede relationer med vores kunder, så vi kan tilbyde en langsigtet, planlægning og et konstruktivt samarbejde omkring virksomhedens bilpark på baggrund af et godt kendskab til virksomheden og dens behov.
LEASING DK sætter altid fokus på dit behov. Vi har ingen "kasser" som kunderne skal passe ind i. Vi laver den løsning, som passer vores kunder.

Her kan du lease bil med et smil